- Tanácsadás
-
barbiii91
Vendég
Tanácsadás
Sziasztok!
Anyukám szeretné félretenni egy kis pénzt, hogy a jövőben legyen mihez hozzá nyúlni, ha kell. Tudtok mondani egy jó tanácsadót, aki tudna ebben segíteni és elmondaná a lehetőségeket? Kecskeméti vagyok, tehát helyi kellene.
Üdv
Barbi
-
barbiii91
Vendég
re: Tanácsadás
Konkrétan a pénzünk szeretnénk betenni valamibe, de véletlenül sem banki megoldásban gondolkodunk, mert az semmi nyereséget sem hoz. Az csak a banknak jó ezt már tudom. Az egyik ismerősünk a neten egy hirdetésen keresztül talált egy független szolgáltatót a nevét pontosan nem tudom csak hogy köze van a mars csokihoz
, meg hogy svájci. Velük kötött egy my way nevű biztosítást amit agyon dicsért az ismerősünk, hogy miket tud és nagyon ajánlgatta, hogy legalább hallgassam meg a lehetőségeimet, de mielőtt nekiugranék szeretnék még szétnézni. Ezért érdekel ki mit tud mondani.
-
barbiii91
Vendég
Senki nem ismeri? Nem hallottatok róla?
-
barbiii91
Vendég
Sziasztok!
A hétvégén kötöttünk egy megtakarítást amiben van biztosítás is, a neve my way. Nagyon jó, sok lehetőség van benne és hosszútávon nagy nyereséget fog hozni, mert a tanácsadónk figyeli a piacot és ennek megfelelően helyezi át a pénzünket másik alapba. A tanácsdót az egyik ismerősünk ajánlotta, ő talált rá a neten egy hirdetésben. Ha valakit érdekel a dolog itt az email címe(a száma is meg van, de ide nem teszem ki):
üdv
Barbi