Nem érdemes társat keresni. Mindenkinek egyedül a legjobb. Főleg karácsonykor. Ilyen hülyeséget...
Mindenki véleménye érdekelne ebben a témában.
- Érdemes-e társat keresni?
- Hol érdemes társat keresni?
- Fontos-e a szerelem?
- Mindegy, hogy a férfi vagy a nő kezdeményez?
- Élőben vagy interneten ismerkedjünk? Melyik a legjobb társkereső oldal?
- Jó-e egyedül?
- Monogámia vagy poligámia?
- Mi a legfontosabb egy kapcsolatban?
- Mitől lesz tartós egy kapcsolat? (Fontos-e, hogy tartós legyen?)
- Ismerkedési és szakítási módszerek.
Nem érdemes társat keresni. Mindenkinek egyedül a legjobb. Főleg karácsonykor. Ilyen hülyeséget...
Ez ilyen önreklámozós topik társkereső oldaltulajok számára?
Mert ilyen nekem is van:
Társkereső Online
De azért szólok, hogy ezzel sokra nem mész. A kimenő linkek nofollow-t kapnak a fórumról, tehát előrébb nem igazán jut vele az oldal a keresőkben. Látogató meg túl sok nem fog innen menni.
Egyébként nem keresek társat, értelmetlennek is tartom az ilyen oldalakat. De az emberek különbözőek. Van, akinek fontos.
1.Igen!
2.Ahol találsz is, olyat, akit te keresel, ez személyfüggő.
3.Mindennél fontosabb, ez az alapja mindennek!
4.Szerintem igen, de egy igazi "lovag" nem várja meg, míg a lány kezdeményez
5.Élőben jobb ismerkedni, mert gyorsabb, hamarabb tudod meg, érdemes-e energiát belefektetni
6.Egyedül jobb-e? Ez függhet sok mindentől. Ha szenvedsz mellette, annál lehet az is jobb, ha egyedül maradsz. Ha meg jól el vagy vele minek maradnál egyedül.
7.Monogámia!Egy társra 100X könnyebb odafigyelni, a szükségleteire, gondjaira stb...
8.A legfontosabb egy kapcsolatban az, hogy a felek kiegészítői legyenek, számíthassanak egymásra, és szeressék jobban a másikat, mint magukat.
9.Amit a 8. pontban leírtam.
10.Ez is nagyon helyzet, és személyfüggő.
1. Vannak bizonyos élethelyzetek, amikor könnyebben - jobban meg- és át lehet élni ha van egy társ az ember mellett. Ezért igen. ( Jön majd ehhez a 6. pont!)
2. Mindenhol, főleg ott, ahol egyedül is jól érzed magad.
3. Ha van egy társad, akkor igen.
4. Tök mindegy, bár egyet értek Achie-val.
5. Interneten szerintem nem az igazi, de lehet hogy csak maradi vagyok.
6. Van amikor kicsit kell ( nekem mindenképpen ) az hogy kicsit egyedül legyen az ember. Ezért szerintem jó.
7. Mono.
8. Egymás megértése.
9. Lásd 8. pont.
10. Lásd Archie válaszát.
Én az 1. és 6. pontokat összefoglalnám: egyedül jobb vagy társsal?
Az én válaszom: mindkettő jó, csak mindkettő máshogyan.
Sziasztok!
Ismertek olyan társkereső oldalt, ami automatikusan segít megtalálni az összeillő párokat? Én eddig ilyet csak a Randivonalnál láttam, de mivel az fizetős, nem nagyon keltette fel az érdeklődésemet.
Nagyon várom a tippeket, mert szerintem van értelme online párt keresni, nekem is több barátnőm volt már a "netről", igaz, anno még chat-en csajoztunk
Peti
Van ilyen társkereső, előfizetés nélkül is használhatod, de ha fizetsz, akkor több funkciót érhetsz el. (SCS megszidott, mert itt reklámoztam.) Varázskeréknek hívják ott ezt a szolgáltatást. De kereső is van, ahol akármilyen paramétert megadhatsz, és mindennap lefuttathatod a keresést (vagy akár percenként egymás után...).