Én speciel saját véleményem szerint az átlagembertől jobban értek a pszihológiához. Ezen belül is az érzelmekhez, a kapcsolatokhoz, a problémamegoldához, és a hatékony feszültségmentes kommunikációhoz. Pénzt ezzel nem kereshetnék, mert a tudást könyvekből és nem egyetemről szereztem. Viszont a környezetemben élőket el tudom látni tanácsokkal, ha kérik, és a saját magam életét is jobban tudom ezáltal irányítani.
A másik dolog amihez talán többet értek az a techika világa. Ha egy kütyü vagy egy gép meghibásodik, akkor általában meg tudom mondani mi a baja, és ha lehetőség van rá meg is tudom javítani. Tervezésből is jó vagyok. Elég jól átgondolom a készülő eszközt mielőtt gyártásra kerülne. Ezt konkrétan tanultam is, szóval ebből zsetont is lehet termelni
Hasonló témák:

LinkBack URL
About LinkBacks
Válaszol idézettel

nA jó ez nem igaz a műszaki dolgokban azért elég otthonosan mozgom valamint informatika terén is képzett vagyok 
A céllövészettel meg még sokszor a nevezési díjat se nyerem meg
viszont ha a kettőt összekötöm nem is olyan rossz mert mindig megtalálom a legszuperebb túracuccokat,legutóbb így akadtam rá egy Merrell bakira,amit nagyon jó áron meg tudtam venni és ha ilyen szép havas marad az idő akkor ki is tudom próbálni a hétvégén.bár az a baj,hogy ebből én sem tudnék megélni!bárcsak valaki azért fizetne,hogy kirándulok