Nekem nem tetszik a tetoválás. Mindig a fegyencekre asszociálok, a filmekből.
Mi a véleményetek tetoválásokról, testékszerekről? Kinek van, és milyen?
Őszintén megvallva, nekem a piercingek nem tetszenek, ebből végül is következik, hogy nekem nincsenek is...
Tetoválásom sincsen, de azok közt akad olyan, ami tetszik...mondjuk mikor a srácok felkarján végigfut egy kis sorban valami helyes kis tetkó...
ill. egyszer a TV-ben láttam egy ilyen tetoválós műsort, s a srác hátára Salvador Dali:Elfolyó idő c. festménye volt tetoválva...nekem tetszett, de én nem hordanám...
Rossz nyelvek azt szokták mondani:"szép, szép a tetoválás, de nézd majd meg a nyolcvan éves bácsikán az elfekvőben"...azért ennyire drasztikusan talán nem kell felfogni...
Mondjuk egy kigyúrt háromajtós agyontetovált emberkét nem mernék megszólítani a buszmegállóban...
Nekem nem tetszik a tetoválás. Mindig a fegyencekre asszociálok, a filmekből.
Helló!Még 18 évesen akartam volna egy nagy csigásíjjat feszítő csuklyás alakot a teljes hátamra, de az ötletet hamar elvetettem, mert mindenki azt mondta, hogy úgy néznék ki benne mint egy yakuza
Nos, én nem akartam úgy kinézni, mint egy alvilági bűnöző bérgyilkos, ezért elvetettem az ötletet. Ha megcsináltam volna az első tetkóm lett volna. A hennával viszont megcsináltuk egy haverral, de nem lett az igazi, vázlatos lett, bár sokaknak tetszett
Sokáig volt egy ugyancsak hennával készített feltekert nyilat ábrázoló minta a bicepszem körül egy Kárpátia logóval, az igazán menő volt, de az utolsó barátnőm kedvéért mikor már elhalványult nem rajzoltattam vissza. Igazi tetkóm viszont soha nem lesz, ha megunnám az eltávolítás bajos lenne
A piercing szintén tetszik, noha nem nekem, de a lányok többségének a haspiercing felettébb előnyös. A tetkó viszont egy lányon nem igazán jön be.
Régen akartam egy Porsche jelet tetováltatni, de aztán elmaradta a dolog. Ma már egyáltalán nem bánom. Bár ha egyszer lesz egy Porsche-m, akkor lehet hogy megcsináltatom kicsiben valahova!