- titkok
-
Tagocska
titkok
ha lenne varázs szárnyam és egy pálcám,az emberek titkait, be tenneém egy dobozba (pl
andora)és el rejteném nagyon mélyre.soha senki ne tudja kinyitni mert akkor nem lesz többé titok senkinek.ha valaki egyet ért irjon!
-
re: titkok
Hááát.
Titkokra szükség van. Van olyan, amit jobb, ha nem tudnak. Képzeld csak el azokat, akiket a saját félelmük korlátoz. Nem tudja, hogy valaminek milyen tétje van, nem idegeskedik és ezért sikerül megoldania. Ezek a szép és kegyes titok kategóriák.
A másik véglet, amikor a "mocskos" titkokról is lehull a lepel, az emberiség fele kiábrándulna a másik feléből..
Szerintem jobb ez így, ha valaki közel áll hozzád és megérdemli, annak úgy is elmondod.
-
Tagocska
én erről más képpen vagyok.tegyük fel ismerjük egymást és van egy "mocskos"titkom.elmondom neked akkor nem titok többé.na de elmondom neked szerintem utána men ugy fogsz rám nézni mint egy barátra ha nem másképp!szerinted?
-
Hát igen, az sokszor okoz gondot, hogy azt mondják "nem vagy őszinte" ..
engem sok ismerősöm.. hát nem utál, de nem szeret, mert nem olyan vagyok, hogy ha valami nem tetszik, akkor nem mondom meg, azonnal és neki.. és ezért ellenségesnek éreznek, azokkal meg full jóban vannak, aki a háta mögött mond még rosszabbakat róla.. pedig mindenki azt szokta, hogy "ha valami nem tetszik akkor mond a szemembe" és mégis megsértődik..
itt érvényesül a "ha nem tudom, nem fáj"
amit te írsz annak is valami ilyesmi oka lehet..
-
Diana
Vendég
Kedves G ügynök!
Szép az őszinteség, de nem mindenki bírja. És tényleg vannak dolgok, amikről nem érdemes beszélni sem.
Én úgy vagyok ezzel, hogy jobb ha akkor esik egy kicsit vacakul, ha a szemembe mondják, mintha később visszahallom. Akkor azért hatalmasabb szokott lenni a koppanás. Nekem könnyebb túltenni magam azon, hogy egy ember öszinte volt velem, mint azon, hogy átvágott, mint nyuszibogyót a palánkon.
Nem működik mindenkinél. Hiúság kérdése is.
-
Tagocska
Tényleg van rá szükség, az ember, ugymond lelki guzsbakötéséhez, ami szükségletünk Freud szerint. Ne hagyjátok beetetni magatokat, titok nélkül, nem illetve nehéz igy kerekíteni életed folyamát 
-
Valakinek elöb utóbb el kell őket mondani valakinek, különben felemésztenek. Amúgyse tudok jól titkokat tartani...
-
Tag
Nem feltétlen kell kiadni a titkokat, de nagy részük ilyen...
-
Tag
Szerintem kellenek a titkok.
Nem mindig jó az ha mindenki
mindent tud. Mindenkinek kell
azonban valki akivel megoszthatja
a titkait. 
-