Oldal: 2 / 4 ElsőElső 1234 UtolsóUtolsó
Eredmény: 11 - 20 (35) összesen

Téma: Túlzott alkohol fogyasztás

Tag medlaci logója
    Hozzászólás
    72

Alapbeállítás re: Túlzott alkohol fogyasztás

Idézet Babszem Jankó eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Gondolom sokan találkoztatok már azzal a jelenséggel mikor valaki a társaság hatására nagyon de nagyon berúg. Miközben ő csak egy szolid, határait ismerő szórakozni vágyó személy. Nem egyszer találkoztam olyan emberekkel házibulikban ahol a legcsendesebb és visszahúzódó embert buzdították bizonyításra és cukkolták,hogy igyon többet. Sose lett jó vége.
    Nektek erről mi a véleményetek? Ekkor ki a hibás? Esetleg veletek is történt már ilyen?
    Én már tapasztaltam ilyet. Egyik ismerősöm pont ilyen visszahúzódó személy. Viszont mikor sikerült rávenni az ivásra teljesen megváltozott. Eleinte tök vicces volt, mert a félszeg fiúból hirtelen nagydumás srác lett, de később jöttek a gondok. Pl eszébe jutott, hogy nincs senkije és barátnője sincs, és hogy már nem is lesz. Annyira kiakadt, hogy ki akart ugrani az erkélyen, úgy kellett visszahozni. Később meg összeütközésbe került külföldiekkel, és kapott egy pár pofont...Természetesen itt is a tömeg nyomása hatott rá.

Tagocska balantin logója
    Hozzászólás
    13

Csóró srác most megtapasztalhatta az alkohol milyen hatással lehet rá de hogy egy este eljusson az agresszív ittasságig, (gondolom nem a külföldiek kötözködtek), ez van ha valaki olyan iszik aki egyáltalán nem is szokott... de azt azért tudod Laci hogy ez azért a ti hibátok is! Remélem egy kicsit tanultatok belőle hogy hogyan tukmáljátok másra piát.

Tag medlaci logója
    Hozzászólás
    72

Igen, valamelyest javult a helyzet Már kicsit visszafogottabban bulizunk.

Tag Rencsike logója
    Hozzászólás
    98

Az én társaságomban ilyesmi soha nem fordul elő, lehet azért mert csak lányok vagyunk...? :P Ez a leitatás szerintem a fiúk stílusa...

Tagocska enterior logója
    Hozzászólás
    10

Nekünk volt olyan, hogy olyan emberke volt velünk aki nemnagyon/egyáltalánnem szokott inni és ivott ő is kivételesen. mi ugy álltunk a dologhoz, hogy különös figyelemmel követtük, hogy mit csinál, egy idő után nem engedtünk neki többet, illetve vigyáztunk rá. Másnap nagyon hálás volt, megköszönte, és aztmondta hogy nagyon jó élményben volt része. Sülhetett volna el másképp is, de nem történt mert a mi társaságunk ilyen. Van ellenkezőből is rahedli, sőt szerintem az a jellemzőbb, hogy egymást próbálják túl inni, és egymásnak mondják, hogy na még egyet meg még egyet, aztán másnap jön a megbánás meg a "leitattak" illetve "soha nem iszom többet".. Ez tipikusan a kútbaugrok ha mások aztmondják példa... tessék már egy kis önálló akarattal rendelkezni!

Tag virsli logója
    Hozzászólás
    57

Az én társaságomban gyakran előfordul ilyesmi, de akkor általában elhúzzuk valamelyik sarokba adunk még neki 1-2 páleszt meg egy kis sört és pihenni hagyjuk... (10 fiú)

Tag Babszem Jankó logója
    Hozzászólás
    108

Idézet virsli eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Az én társaságomban gyakran előfordul ilyesmi, de akkor általában elhúzzuk valamelyik sarokba adunk még neki 1-2 páleszt meg egy kis sört és pihenni hagyjuk... (10 fiú)
    és ha ez egy fesztiválon történik!?
    akkor egy fának támasztjátok vagy akkor, hogyan is működik?
    Mert megértem egy házibuliban van lehetőség arra,hogy lefeküdjön az ember de egy szabad téri programnál - mondjuk egy fesztivál mert ez most nagyon aktuális - ott mit lehet tenni?
    Én már láttam srácot mondjuk aki fél testével lelógott a padról. A feje a földön volt a dereka fenn a padon és úgy aludt. Ő se egy sört ivott

Tagocska potner logója
    Hozzászólás
    7

Ez sajnos a legnehezebb egy buliban, tartani azt a szintet ahol jól érzed magad és nem sokat inni. Ahogy bulikba szoktam nézni ez nem sok mindenkinek megy Nem mondom persze velem is előfordult hogy többet ittam a kelleténél de azért tudtam magamról és nem vittek úgy mint egy bábút...Nekem már volt szerencsém "bábút" vinni a vállamon Vigyázni kell ezzel.

Pörölykezű bghtomi logója
    Hely
    Budapest
    Hozzászólás
    222

Idézet potner eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Ez sajnos a legnehezebb egy buliban, tartani azt a szintet ahol jól érzed magad és nem sokat inni. Ahogy bulikba szoktam nézni ez nem sok mindenkinek megy Nem mondom persze velem is előfordult hogy többet ittam a kelleténél de azért tudtam magamról és nem vittek úgy mint egy bábút...Nekem már volt szerencsém "bábút" vinni a vállamon Vigyázni kell ezzel.
    Én szerencsés vagyok ilyen szempontból mert nem ihatok gyógyszerre. Szóval én kénytelen vagyok megállni hogy igyak. Régebben elég sokat ittam 1-2 alkalommal nem tagadom hogy többet ittam mint kellett de idővel megtanultam hogy mi a határ amit nem szabad túllépni. Mondjuk volt egy fénykorom amikor nagyon bírtam a piát de szerencsére erről leszoktunk,társaságunk megkomolyodott. Most már inkább a mértékletesség jegyében iszunk,kiülünk valahova,vízipipázunk és megiszunk egy bort,sört vagy ilyesmit...!

Tagocska karesz logója
    Hozzászólás
    13

Az, hogy itassuk a szerencsétlenebb embereket szerintem szánalmas. Jót röhögni rajta aztán másnap nézni, hogy szenved ez a világ leghülyébb játéka. Éppen egy éve történt, hogy a 14 éves öcsém elég csúnyán jött haza és büszkén mesélte, mennyit ivott (többet mint akárki ajánlaná). Később néztem a videókat amik készültek róla, rendesen addig itatták amíg tudott állni a lábán és még a harmadik hányása után is nyomták bele a pálinkát. Most ez milyen dolog? Csak azért mert ő a legkisebb a társaságban ezért mindjárt kinézik maguknak és itatják. Bár mondjuk ez manapság megszokott és ő még büszke is volt rá. Nem tudom hova tart a világ ha ilyeneket megengednek maguknak.

A téma címkéi: