Elég nehéz dolog ma szülőnek lenni, az biztos!
Nem lehet állandóan a gyerek kezét fogni, viszont ha megfelelő nevelést kapott, akkor szerintem nem lehet gond!
na ezt jól látod, a szülők felelőssége ebben marha nagy, mert nem tudják sokan belőni azt az összeget, amiből a gyerek nem kezd el új élményekben részt venni.
A legtöbb hülyegyerek agya azon jár, h minek igyon, ha egy tizesből már sokkal magasabbra is törhet..
De szerencsére a legtöbben ezeket az ivászatokat kinövik, a keményebb cuccokat viszont már nehezebben lehet.
Elég nehéz dolog ma szülőnek lenni, az biztos!
Nem lehet állandóan a gyerek kezét fogni, viszont ha megfelelő nevelést kapott, akkor szerintem nem lehet gond!
Bár ha jobban belegondolok.. elég egy rossz társaság és a gyerek úgyis kipróbál mindent amit lehet.
Mitől lenne nehezebb mint régebben?
Szerintem csak mások a problémák nem pedig nehezebb a dolog. Van egy csomó dolog amit sokkal könnyebben el lehet magyarázni, sokkal több dolgot könnyebb megértetni a rendelkezésre álló technikával (régen ugye nem tudtál otthon akár oktató videót akármi mást mutogatni csak úgy) Csak ez nem jelenti azt hogy tlejesen kibújhatsz a felelősség alól.
De amúgy meg ha valaki azt akarja, hogy ne keveredjen rossz társaságba a gyereke és egész nap otthon üljön akkor vegyen neki egy wow accountot