Eredmény: 1 - 3 (3) összesen

Téma: Vásárlás

Tagocska gesztenye logója
    Hozzászólás
    2

Boldogtalan Vásárlás

Sziasztok!Gyermekeimnek szeretnék valami márkás sportcipőt venni.Nem kínai vagy piacos cipőre gondolok.Tudom elég drágák a valódi márkás cuccuk de úgy gondolom,hogy megéri mert nem megy szét 1-2 hónap alatt.Éppen ezért kérek tanácsot,hogy hol tudnám megvenni esetleg akciósan.Mert ilyenkor tavasszal általában szoktak az üzletek akciózni.Én nem találtam itt a netten sem ilyen üzletet,vagy elkerülte a figyelmemet.Várom a tanácsokat köszönettel.

Tagocska kukorelli logója
    Hozzászólás
    1

Alapbeállítás re: Vásárlás

Idézet gesztenye eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Sziasztok!Gyermekeimnek szeretnék valami márkás sportcipőt venni.Nem kínai vagy piacos cipőre gondolok.Tudom elég drágák a valódi márkás cuccuk de úgy gondolom,hogy megéri mert nem megy szét 1-2 hónap alatt.Éppen ezért kérek tanácsot,hogy hol tudnám megvenni esetleg akciósan.Mert ilyenkor tavasszal általában szoktak az üzletek akciózni.Én nem találtam itt a netten sem ilyen üzletet,vagy elkerülte a figyelmemet.Várom a tanácsokat köszönettel.
    Szia!

Ha esetleg közel laksz valamelyik Árkád bevásárlóközponthoz, akkor nézz be oda, ott van pl. a Hervis áruház, ami viszonylag olcsó és sokszor van akciójuk is. Most is van olyan akció vasárnapig, hogy le kell töltened a napiakciok.hu oldalról kuponokat, ki kell nyomtatni és bevinni és akkor kapsz valamennyi kedvezményt is.

Tagocska gesztenye logója
    Hozzászólás
    2

Alapbeállítás re: Vásárlás

Köszi a tanácsit.Győrbe lakom és van itt is Árkád üzletközpont.

A téma címkéi: