Oldal: 1 / 5 12345 UtolsóUtolsó
Eredmény: 1 - 10 (50) összesen

Téma: Vegyesházasság - Mi a véleményetek?

Pörölykezű bghtomi logója
    Hely
    Budapest
    Hozzászólás
    222

Alapbeállítás Vegyesházasság - Mi a véleményetek?

Sziasztok!

Azt szeretném tőletek megkérdezni hogy mi a véleményetek a vagyes házasságokról? Nehézséget jelent egy külföldinek itthon párkapcsolatot teremtenie illetve megházasodni?

Pörölykezű sibidubiwápápábubáp logója
    Hozzászólás
    224

Alapbeállítás re: Veygesházasság - Mi a véleményetek?

Amennyiben tud alkalmazkodni és nem nyugatról jön esetleg, nem más a bőrszíne akkor szerintem semmi gond, akkor necces ez ha például egy négerről esetleg egy indiairól beszélünk, jelzem számomra ők is ugyanolyan emberek mint mindenki más, de sajna ma Magyarországon a közvélemény zöme köztudottan fajgyűlölő legalábbis nem fogadja el az effélét.

Hely
    Budapest
    Hozzászólás
    222

Idézet sibidubiwápápábubáp eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Amennyiben tud alkalmazkodni és nem nyugatról jön esetleg
    Itt nem keletet akartál mondani? Mert ott van nagyon eltérő kultúra? Az onnan érkezetteknek nehezebb a beilleszkedés itt európában vagy a világ bármelyik részén.

Pörölykezű sibidubiwápápábubáp logója
    Hozzászólás
    224

Idézet bghtomi eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Itt nem keletet akartál mondani? Mert ott van nagyon eltérő kultúra? Az onnan érkezetteknek nehezebb a beilleszkedés itt európában vagy a világ bármelyik részén.
    De ha meg úgy nézed keleten nagyobb a szegénység ha onnan idejön jól keres, jól él, van munkája, nincs nyomor. De ha Nyugatról idejön, mit lát? mindenhol minden merő szemét, az emberek veszekednek az utcán, kiabálnak egymással vele, belekötnek az élő fába is! Azért ez nem hiszem h tetszene nekik, nem ehhez szoktak.

Hely
    Budapest
    Hozzászólás
    222

Idézet sibidubiwápápábubáp eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    De ha meg úgy nézed keleten nagyobb a szegénység ha onnan idejön jól keres, jól él, van munkája, nincs nyomor. De ha Nyugatról idejön, mit lát? mindenhol minden merő szemét, az emberek veszekednek az utcán, kiabálnak egymással vele, belekötnek az élő fába is! Azért ez nem hiszem h tetszene nekik, nem ehhez szoktak.
    Hmm ez érdekes felfogás,de van benne logika. Igen ha ebből a szemszögből nézzük akkor nagyon keleties ország vagyunk.

Amúgy szerinted miért fontos befogadni más kultúrából érkezőket? Színesítik a kultúránkat?

Tagocska amud logója
    Hozzászólás
    19

Szerintem a vegyes párok jobban megbecsülik egymást, érdekesnek tartják a másikat és ezáltal talán hűségesebbek is. De most csak magamból indultam ki, ez csak az én véleményem volt.

Hely
    Budapest
    Hozzászólás
    222

Idézet amud eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Szerintem a vegyes párok jobban megbecsülik egymást, érdekesnek tartják a másikat és ezáltal talán hűségesebbek is. De most csak magamból indultam ki, ez csak az én véleményem volt.
    Igen,csak ott van az a talán Amúgy igen valószínűleg jobban megbecsülik egymást.

Tagocska amud logója
    Hozzászólás
    19

Nagyon sokat volt itthon téma, hogy a mostani fiatalok hova jutottak. 1-2 hónap ezzel a fiúval, aztán 1-2 hónap azzal a fiúval és így tovább. A másik dolog, amiben majdnem általánosíthatok az a hűség hazánkban. Amikor az én szüleim voltak 20-21 évesek, szó se lehetett megcsalásról, ez mostanra eltűnt. Arra lennék kíváncsi, hogy most vannak e hűséges párok és ha igen hányan vannak?!

Aktív tag matuska logója
    Hozzászólás
    187

Nagyon sokat volt itthon téma, hogy a mostani fiatalok hova jutottak. 1-2 hónap ezzel a fiúval, aztán 1-2 hónap azzal a fiúval és így tovább. A másik dolog, amiben majdnem általánosíthatok az a hűség hazánkban. Amikor az én szüleim voltak 20-21 évesek, szó se lehetett megcsalásról, ez mostanra eltűnt. Arra lennék kíváncsi, hogy most vannak e hűséges párok és ha igen hányan vannak?!
    Nem tudom hány éves lehetsz, de szerintem mindenkinek van olyan időszaka amiben a kapcsolatok nem hosszú életűek, ez valakinél hosszabb valakinél meg rövidebb idő! Amúgy meg a megcsalás még mindig nem jött divatban, igaz van most is de régen is volt, csak épp nem beszéltek annyit róla!

Tagocska csodalm logója
    Hozzászólás
    11

Akkor becsülik meg egymást jobban, ha a kapcsolatuknak pont a különbözőségük miatt voltak problémái. Például a szülők ellenezték, vagy egyikőjüknek gondjai voltak a vízumával, vagy eleve két különböző országban laktak mielőtt össze tudtak költözni. Az ilyen dolgok erősebbé tehették őket és így esetleg jobban megbecsülik a másikat. Ezek után is lehetnek buktatók még a kapcsolatukban, de valószínűbb hogy az ilyen párok ezeket át tudják vészelni.

Oldal: 1 / 5 12345 UtolsóUtolsó

A téma címkéi:

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104