Szia!
Hát, az igazság, hogy ilyenről még nem is hallottam..
Ezeket a dolgokat telefonos emlékeztetővel oldom meg.. bár érdekes..
kicsit búgócsiga effektus
Hasonló témák:
A kötelező biztosítás topikján felbuzdulva arra gondoltam, hogy itt megoszthatnánk egymással minden olyan hasznos infót, ami segítségünkre lehet a mindennapjaink során, ahol támpontot vagy tanácsokat adhatunk egymásnak az autózás témakörében.
Én most találtam egy oldalt, web2auto.hu-t, ami "online garázs"-ként vagy ahogy tetszik webparkolóként működik. Értesítést küldenek, ha lejár a zöld kártyád, a műszakid vagy a jogsid. Van útnyilvántartó és fogyasztásfigyelő szolgáltatásuk is. Nem tudom ismeritek-e, de kíváncsi lennék a véleményetekre.
Szia!
Hát, az igazság, hogy ilyenről még nem is hallottam..
Ezeket a dolgokat telefonos emlékeztetővel oldom meg.. bár érdekes..
kicsit búgócsiga effektus
Hasonló témák:
És rendszeresen backupolod is a telefonodat?Én azért nem teszem oda, hogy ne vesszen el.
Én inkább a Google Calendar-ra szavazok, ami ingyen küld SMS értesítést az aktuális teendőkről.
A telefonom úgy van beállítva, hogy a bluetooth-al csatlakozik a sz.géphez, és automatikusan, minden szét, majd összekapcsolódásnál szinkronizál.. mindent.. szal menti el a kis táskába.. ha így nézzük, akkor van backup, igen.
Látom g-easy lecsekkoltál.![]()
Nekem főként a cégem miatt éri meg használni az oldalt, de szerintem egy magánszemélynek is abszolút hasznára lehet.
Szép az oldal. Nem néztem át rajta mindent. bár a villogó, mozgó faviconoktól kikészülök. Bár, egy használati útmutató nem ártana, szoktam érteni, hogy mi mire való, de itt nem találom, csak vannak dolgok.. és kész..
Bár tőled már tudom.. A másik verzió.. régen az olcsosms.hu-n csináltam meg, hogy (lehet időzíteni az sms-t) beállítottam egész évre minden ismerősömnek a névnap, szülinapi köszöntőket.. aztán meg csodálkoztam, hogy miről beszél, amikor kaptam az sms-t, hogy "köszi, jólesett"
De most már le van szabályozva, szinte havonta hitelesíteni kell, hogy valóban a tiéd a tel szám..
Hát, ha keresel valami sok infót, akkor próbáld meg az ******** oldalát, ott van egy csomó.
mondjuk a felét sem értem....
Én is az ********* találtam én is a legrészletesebb összehasonlítást, meg elég sok cikk is van...