- Kötelező biztosítás 2009
-
Kötelező biztosítás 2009
Minden évben újra eljő a nagy kérdés. Vajon hol érdemes?
Valakinek tuti tipp erre a kérdésre?
Nekem jelenleg az OTP garanciánál van.. A tavalyi máv biztosító csőd rámutat, hogy a legolcsóbb, nem biztos, hogy a legolcsóbb is marad..
"nem menj a legolcsóbbhoz és új biztosítóhoz" vonhatjuk le a tanulságot.. de akkor kihez? Gondolom a legdrágábbhoz sem akar senki..
-
Tagocska
re: Kötelező biztosítás
Egy díjkalkulátor segítségével ki lehet számítani, hogy az autó paraméterei, a tulajdonos életkora, stb. szerint melyik biztosító mekkora összegű díjat "kínál". Ajánlatos több ajánlatot átböngészni, én speciel a adatai alapján döntöttem, természetesen figyelembe véve a kalkulációban szereplő biztosítók hírnevét.
-
Tag
Nekem is bejön a biztositastipp.hu mert mind a 15 biztosító megtalálható és árgaranciát is vállalnak a náluk megkötött biztosításokra! Így talán elkerülhető hogy más árat fizessünk mint amivel a biztosítócserénél számoltunk.
-
Tag
Nekem azért is tetszik mert, meg tényleg néhány papír elővételével majdnem nulla ráfordítási idővel otthonról elintézősik. Mindent megcsinálnak, ki sem kellet mozdulnom, és még online kedvezményt is érvényesíthet az ember. Nagyon jól hangzik, győzködöm magam 
-
Aktív tag
ááá igen, én is épp a kötelező miatt böngészem a különböző fórumokat. Nem akarom már halogatni a váltást, mert egyrészt szórit az idő, másrészt nem szeretné rosszul járni. Nekem a biztositastipp.hu-n a Wabard-ot dobja ki legjobb megoldásnak, ez valami új lehet..
-
Tag
-
Aktív tag
megnéztem az ajánlott biztositastipp.hu oldalt ......meggyőzött! Az összes többi alkusz oldal (pba, biztositas,netrisk) a közelébe sem ér! Nagyon jó (online, gyerek, közszolgálati) kedvezményeket kaptam. 15 biztosító közül válogathattam. Az ügyintézés egyszerű és gyors volt megkímélve a hivatali várakozástól ...sorbanállástól.
Mindenkinek csak ajánlani tudom!
-
Két dologra lettem figyelmes (én is megnéztem az oldalt és el is keztem kalkulálni).
Miért kell a lakcímem? Miért kell a születési dátumom? stb. stb..
teljesen személyes adatokat is bekérni, aminek semmi köze a biztosításhoz..
sőt, ha nem adom meg, figyelmeztet..
bár az adatvédelemben szerepel:
Az Üzemeltető a Felhasználó adatait biztosítási titokként kezeli, azt a Felhasználó beleegyezése nélkül nem adja ki harmadik személynek, kivéve a Felhasználó által választott, a szolgáltatást nyújtó Biztosítót. A titoktartási kötelezettség nem áll fenn a biztosítóintézetekről és a biztosítási tevékenységről szóló 1995. évi XCVI. Törvény 96-97.§-ban tételesen felsorolt esetekben és az ott meghatározott szervek megkeresése esetén.
Ezt azért furcsállom.
-
Tag
Nem tudom, próbáltál-e úgy biztosítást kötni, hogy sem a címedet, sem a születési dátumodat nem adtad meg az űrlapon...
Törvény által biztosított titoktartás kötelezi őket, ezzel szerintem teljesen korrekt az eljárásmód.
-
A jövő hét elején indul hitel fórum, ott van külön kötelező biztosítással foglakozó téma.
Ezt itt le is zárom, mindenkit szeretettel várok ott.