Oldal: 1 / 3 123 UtolsóUtolsó
Eredmény: 1 - 10 (28) összesen

Téma: Mi a véleményed a Ford autókról?

Pörölykezű bghtomi logója
    Hely
    Budapest
    Hozzászólás
    222

Alapbeállítás Mi a véleményed a Ford autókról?

Sziasztok.

Kíváncsi vagyok hogy mi a véleményetek a Ford autókról,főleg a Fiesta-ról? Nagyon tetszik és városban tökéletes lenne nekünk. Fogyasztás ügyileg és méretileg is. Van valaki itt aki ilyen autót használ?

Tag Trueman logója
    Hozzászólás
    69

Alapbeállítás re: Mi a véleményed a Ford autókról?

Nekünk nem ilyen autónk van, hanem Mondeonk, az egyik ismerősöm vett most Fiesta-t és nagyon jó,legalábbis amit kinézetre tudok mondani ez a kinetikus design elég ütős. A neten a tesztek alapján is elég népszerű autó lehet. Jó a motorválaszték,sok extra van hozzá és mivel nem nagy autó a fogyasztás sem lehet olyan vészes. A dízeles változatról azt írták hogy abszolút nem lehet hallani a kerregést: "..dízel kisautó kerregés nélkül! A Fiesta elképesztően csendes volt, 140-nél tűnt fel, hogy se szél, se futómű, se motor, csak a zene van..." - szóval ez elég biztató.

Tagocska almyka logója
    Hozzászólás
    18

Csak kár, hogy a legkisebb választható motor 1.6-os Azért a Mondeoban a 2.2-es TDHCi motor nagyon durva lehet. Különben nem olcsó autók, Fiesta nem kéne, mert kicsi, de egy Mondeot elfogadnék, nagyon jól néz ki. És annyi extra közel sincs hozzá, mint a Fiestához. Persze, hogyha minden extrát beleraknánk a Mondeoba, akkor az ár, már 10milliónál járna.

Tag Károly logója
    Hely
    Budapest
    Hozzászólás
    89

Sokszor csalóka is az ár, sok minden függ attól, mi tartozik bele az alapfelszereltségbe.. Mondjuk a fiesta még így is jó áron van szerintem, és nemrossz kocsi! Ez az új kinetikus dizájn meg eléggé feldobta külsőre is a ford modelleket..

Tagocska Eclair logója
    Hozzászólás
    11

Az a furcsa, hogy pont a Fiesta az, ami kinézetben eltér a többitől. Pl a Focus meg a Kuga tök ugyanaz, csak a Kuga megvan emelve. Kár, hogy a Fiesta nem kapta meg egy az egyben ezt az egyen formát, mondjuk így kicsiben lehet nem nézett volna ki jól.

Pörölykezű sibidubiwápápábubáp logója
    Hozzászólás
    224

Idézet Károly eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Sokszor csalóka is az ár, sok minden függ attól, mi tartozik bele az alapfelszereltségbe.. Mondjuk a fiesta még így is jó áron van szerintem, és nemrossz kocsi! Ez az új kinetikus dizájn meg eléggé feldobta külsőre is a ford modelleket..
    Mit jelent az hogy kinetikus a design?!
    Ettől drágább lesz az autó?!

Pörölykezű bghtomi logója
    Hely
    Budapest
    Hozzászólás
    222

Mostanában elég sokat olvastam róluk, és már nem lepődöm meg hogy a többségnek Mondeo-ja van, bár nem olcsó de nagyon jó kocsi. A kinetikus design szerintem arra vonatkozik hogy talán áramvonalas a kocsi,de nem tudom pontosan hogy mit jelenthet. A tesztvezetések hogy működnek,tudtok erről nekem valamit mondani?

Tag Rozmar logója
    Hozzászólás
    74

Idézet sibidubiwápápábubáp eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Mit jelent az hogy kinetikus a design?!
    Ettől drágább lesz az autó?!
    Ez érdekelne engem is, hogy valóban mit takar az a kinetikus design. Mert eredeti jelentés szerint a kinetikus szó jelentése "mozgató, mozgási".
    Első olvasásra nekem a Taxi című film jutott az eszembe, de gyanítom, hogy nem erre akarnak utalni a kinetikus szóval
    Nem hinném, hogy az autó árát nagyban befolyásolná, de ez ugye egy frissítés minden modellnél, szóval valamennyit biztos dob az új autók árán.

Pörölykezű sibidubiwápápábubáp logója
    Hozzászólás
    224

Áhhhhááááán közben nekem is leesett hogy valószínűleg ahhoz van köze, hogy nagyon jól mozog, gyors meg minden, illetve hogy tervezésnél a kinematika törvényei is figyelembe lettek véve, pl, hogy legyenek kisebb nagyobb szélcsatornái, hogy csökkentsék a légellenállást stb. Tehát hogy mozgékonyabb. Bár nem tudom ez a valóságban mit jelent mert nem épp egy forma 1-s autó kinézete van...

Aktív tag Bazooka logója
    Hozzászólás
    185

Szerintem sok köze nincs ahhoz amit most leírtál... Kerestek egy hangzatos nevet amit lehet kötni a sportosabb kinézethez és szimplán csak hozzácsapták a ford névhez... Bár el tudom képzelni hogy sokat fejlesztgettek a aerodinamikán de melyik autón nem? Szóval szerintem csak egy hangzatos név. Az viszont már más kérdés hogy tényleg sportosan néz ki...

Oldal: 1 / 3 123 UtolsóUtolsó

A téma címkéi:

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104