- Top Gear és Autómánia
-
Top Gear és Autómánia
A világ legjobb autós TV-műsora itthon is nagy népszerűségnek örvend. De miért is a legjobb a Top Gear? Mert a műsorban olyan autócsodákat tesztelnek, amilyeneket más műsorban biztos nem látni, a műsorvezetők pedig fenomenálisak. Az Autómánia már jóval szolidabb autófelhozatallal rendelkezik, de a műsor ettől függetlenűl nem rossz. Ki szereti nézni ezeket az autós műsorokat?
-
Tagocska
re: Top Gear és Autómánia
Én a Top Gear és Fifth Gear néző vagyok, mindkettőt nagyon szeretem. Autománia valahogy kimaradt, az sem rossz, de ezek szerintem jóval nívósabb műsorok és egy kis humort is csempésznek bele.. 
-
Hát igen szerintem is van a Top Gearben és a Fift Gearben egy csipetnyi angol humor!
-
iceman36
Vendég
Az autómániát megszoktam nézni,de csak azért,mert közvetlen a Forma 1 előtt van 
-
Tagocska
Amúgy lehet csak én vagyok vele, de mostanság a Top Gear műsorvezetői néha egy kis beképzeltséget "sugároznak". Van egy-egy poén/beszólás, ami nekem ilyennek tűnik, vagy nem ? 
-
Néha szoktam nézni de nekem még nem tünt fel ilyen. A műsorvezetők mindig humorosak, szoktam nevetni a frappáns beszólásaikon.
-
Tagocska
Szerintem is a Top Gear a király!
-
Tag
Nagyon jó műsor, bár sok esetben nem értek velük egyet. Néha már sok a szubjektív hozzáállásuk a műsorvezetőknek. Nem tudjátok magyarul eddig melyik évadok mentek le?
-
Tag
Autóvillamosságis tanárom annak idején úgy fogalmazott: "Autós újságírók? Hú gyerekek, a szakma legnagyobb kóklerei"
Erre a kijelentésére a Top Gear sem cáfol rá, sőt inkább megerősíti.
Az autómániában Gyulai Balázs legalább már nem próbál mindig úgy tenni, mintha értene hozzá.
-
Tag
Persze, hogy nem próbál, mert hamar kiderülne, hogy nem vágja a témát.. A totalcar anno sztem még jobb volt mert az a topgearhez volt "hasonló" csak magyar viszonylatban. Elpoénkodtak, de néha azért komoly teszteket is csináltak. Összehasonlításokat stb..