Oldal: 1 / 5 12345 UtolsóUtolsó
Eredmény: 1 - 10 (50) összesen

Téma: beszelgessünk barmiröl

Tagocska vicus logója
    Hozzászólás
    13

Alapbeállítás beszelgessünk barmiröl

dobjatok fel temat es dumcsizuk meg! kinek van valami jo ötlete??????

Tagocska vicus logója
    Hozzászólás
    13

Alapbeállítás re: beszelgessünk barmiröl

oké akkor majd én˘! pL Mit szóltok hozzá hogy tildát kiirták a baratok köztből-vagy, hogy bekapcsolva hagyták a mikrofont a nő háromszor c müsor felvétele után. vagy a válságról.

Tagocska Csincsilla logója
    Hozzászólás
    1

Én találtam egy kezdeményezést ki ismeri? A születés hete oldalán megnézhetitek vagy a jól érkezni oldalán
    Szerintem nagyon szép Szekeres Nóra is rajta van a videon.
    Ugye ez egy babázós fórum?

Tagocska Kiscsillag26 logója
    Hozzászólás
    1

Sziasztok!

Kezdő anyuka vagyok, 2 hónapja született meg a kislányom. Az lenne a kérdésem hogy tudtok olyan orrszívó készüléket javasolni ami kiszívja a pici orrából a váladékot?
    Nekem az Orrszi-porrszi nevű terméket javasolták.
    Mit gondoltok?

Say Hello To My Little Friend Süni logója
    Hozzászólás
    364

Terméknevet pontosan nem tudok mondani, de nekünk is olyan volt,ami porszívóra köthető, s jó volt...volt ilyen kis kézi pumpás is...hát az annyit ért mint halottnak a csók...

Tagocska brigitte bb logója
    Hozzászólás
    1

Mosoly re: beszelgessünk barmiröl

sziasztok.Volt a 80-as 90-es évek végén egy szám.Angolul énekelte egy rövid hajú szőke nő.Az előadó nevét és a szám címét se tudom.egy kávéházban játszódik a klipp.Barnás szinű picit régies hatású.Nem tudjátok ki énekelte és mi a szám címe?Ha vki tudja írja meg köszi!

Say Hello To My Little Friend Süni logója
    Hozzászólás
    364

Idézet brigitte bb eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    sziasztok.Volt a 80-as 90-es évek végén egy szám.Angolul énekelte egy rövid hajú szőke nő.Az előadó nevét és a szám címét se tudom.egy kávéházban játszódik a klipp.Barnás szinű picit régies hatású.Nem tudjátok ki énekelte és mi a szám címe?Ha vki tudja írja meg köszi!
    Estleg ha eldúdolnád...
    Bocsi!

Tagocska viki1298 logója
    Hozzászólás
    18

Sziasztok! Én is kezdő anyuka vagyok mint Kiscsillag26 és azt szeretném megkérdezni ti milyen védőoltásokat adtok / adtatok be a picinek? Annyi mindent hallani az oltásokról és teljesen tanácstalan vagyok :S

Tagocska ptrpeller logója
    Hozzászólás
    9

Idézet viki1298 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Sziasztok! Én is kezdő anyuka vagyok mint Kiscsillag26 és azt szeretném megkérdezni ti milyen védőoltásokat adtok / adtatok be a picinek? Annyi mindent hallani az oltásokról, és teljesen tanácstalan vagyok :S
    Szia!

A kezdő anyuka nem tudom mit jelent, de ha már terhes vagy biztos van már egy orvos, akihez eljársz. Ő biztos rengeteg információval el tud látni téged. Nálunk inkább az a kérdés, hogy mit van értelme beadni és mit nem, de sajnos a szegény országokban nagyobb a gond. Ott örülnek ha bármilyen oltást megkaphatnak. Szóval vidulj, mert egy gyönyörű fejlett országban élsz és a dokid mindent elmond ha megkérdezed.

Tag Rencsike logója
    Hozzászólás
    98

mindenféleképpen az orvos tanácsait hallgasd meg ne az interneten próbálj ezzel kapcsolatban informálódni. Ami nem baj persze ha az ember több helyen utána jár...de érdemes inkább az orvossal konzultálni.
    ptrpeller ez a mondatod nagyon tetszett:
    "Szóval vidulj, mert egy gyönyörű fejlett országban élsz..."

mondjuk relatív...mert vannak országok melyekhez képest valóban fejlettebbek vagyunk:P
    De mondjuk jobb is nem olyan helyen lakni
    Szegények. Akkor Viki nem lenne kérdés,hogy mit csinálj mert sajnos nekik nincs választási lehetőségük. Nagyon sok kis baba hal meg tetanuszban...az UNICEF persze igyekszik. De ezekhez általában más is szükséges nem csak ők.

Oldal: 1 / 5 12345 UtolsóUtolsó

A téma címkéi: