Oldal: 2 / 5 ElsőElső 12345 UtolsóUtolsó
Eredmény: 11 - 20 (50) összesen

Téma: beszelgessünk barmiröl

Tag handy logója
    Hozzászólás
    60

Alapbeállítás re: beszelgessünk barmiröl

Előfordult már, hogy betegségekkel kapcsolatban én is interneten keresztül olvasgattam információkat, de ha komoly a baj, akkor tényleg marad az orvos. Ő tudja igazán, mi lehet a szövődmény. Hogy Magyarország mennyire fejlett, arról lehetne vitázni Mi ez az Unicef? Igaz nem vagyok fent facebookon, nem tudok semmi plussz infót begyűjteni

Tagocska krampuszedli logója
    Hozzászólás
    16

Szerencsére az orvosok védőoltások terén IS teljesen igényesek magyarországon.
    Utánna olvastam, és kiderült, hogy az Egyesült Államokban évente 40 új eset fordul elő. Magyarországon 2000-ben öt esetben okozott halált.
    Védőoltás hiányában, rossz higiénés körülmények mellett még ma is számos esettel kell számolnunk. A halálos esetek mintegy fele újszülöttkorban következik be. Úgyhogy valóban fontos, hogy megtegyük ezeket a fontos lépéseket a kis babáink életéért...

Tagocska viki1298 logója
    Hozzászólás
    18

Idézet handy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Előfordult már, hogy betegségekkel kapcsolatban én is interneten keresztül olvasgattam információkat, de ha komoly a baj, akkor tényleg marad az orvos. Ő tudja igazán, mi lehet a szövődmény. Hogy Magyarország mennyire fejlett, arról lehetne vitázni Mi ez az Unicef? Igaz nem vagyok fent facebookon, nem tudok semmi plussz infót begyűjteni
    Nem igazán UNICEF hanem inkább pampers-ös vegyél pelust ezzel 100Ft-ot adományozol amit védőoltásra költenek típusú akció. Plusz az UNICEF most Nagyköveteket is keres anyukák személyében, erre jelentkeztem is pont ezért írom, hogy akit érdekel az jelentkezzen, még én sem tudom konkrétan, hogy mi lesz a feladatunk de még van hely.

Tag handy logója
    Hozzászólás
    60

Idézet viki1298 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Nem igazán UNICEF hanem inkább pampers-ös vegyél pelust ezzel 100Ft-ot adományozol amit védőoltásra költenek típusú akció. Plusz az UNICEF most Nagyköveteket is keres anyukák személyében, erre jelentkeztem is pont ezért írom, hogy akit érdekel az jelentkezzen, még én sem tudom konkrétan, hogy mi lesz a feladatunk de még van hely.

Valami elérhetőséget kaphatnék?
    Kíváncsi lennék erre az Unicefes dologra, meg jól jönne egy kis információ is erről az egészről!

Tagocska viki1298 logója
    Hozzászólás
    18

Idézet handy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Valami elérhetőséget kaphatnék?
    Kíváncsi lennék erre az Unicefes dologra, meg jól jönne egy kis információ is erről az egészről!

AZ email cím ahol jelentkezhetsz: unicef@opencom.hu

Tul sok információt még én sem tudom mondani majd 19.-én lesz egy gyűlés amit a Jakupcsek Gabriella(!) vezet, és ott részletezik majd, az érdeklődők előtt, hogy mi is ez... Egyenlőre elképzelni sem tudom, ami biztos hogy a cél az nemes!

Tag Vica16 logója
    Hozzászólás
    100

Ejha, 19-e mindjárt itt van. Én nem hallottam még erről, de nem tartanám rossz ötletnek, ha eljuthatna néhány anyuka 1-1 ilyen fejletlen országba. Bár itt ilyenről nincsen szó gondolom. Csodálatos élmény lenne, még a sok nyomorúság mellett is látni azokat a csöppségeket.

Tag Trueman logója
    Hozzászólás
    69

nem, hiszem, hogy maga az eljutás vagy az ott levés annyira jó dolog lenne lévén ahogy te is említetted elég nagy ott a nyomor, inkább akkor már azért ha segítenének.

De nem tudok róla, hogy ilyenről szó lenne. csupán az emberek figyelmét kell felhívni jobban az ilyen problémákra, elsősorban a környezetedben

Tag Vica16 logója
    Hozzászólás
    100

Én emelett is szívesen megnézném. Nem akarok struccpolitikát folytatni, hogy ahol nem vagyok, amit nem akarok látni, ami szörnyülködéssel tölt el, azzal nem foglalkozok.
    Én szívesen elmesélném majdan' az unokáimnak, hogy jártam ott, mit láttam, ennek fényében mennyire meg kell becsülni az életüket stb.
    Meghát egy ilyen út hatalmas élmény lenne.
    Persze ez csak vágyálom.

Tag Rencsike logója
    Hozzászólás
    98

Szerintem itt nem fognak kivinni Afrikába,hogy lásd mi van ott és mesélj róla. Inkább arról van szó,hogy a legelhivatottabb emberek segítsenek terjeszteni ezt a lehetőséget,hogy lehet segíteni a rászoruló piciken! Ez pedig nagyon jól kitalált dolog. Gondolj bele ha csak egy óriás plakáton látod...keresztül néznél rajta és nem is foglalkoznál vele. Lehet egy pár másodpercig elgondolkodnál rajta...de után úgy elfelejtenéd,mint ha sose láttad volna.

Tagocska viki1298 logója
    Hozzászólás
    18

Idézet Rencsike eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Szerintem itt nem fognak kivinni Afrikába,hogy lásd mi van ott és mesélj róla. Inkább arról van szó,hogy a legelhivatottabb emberek segítsenek terjeszteni ezt a lehetőséget,hogy lehet segíteni a rászoruló piciken! Ez pedig nagyon jól kitalált dolog. Gondolj bele ha csak egy óriás plakáton látod...keresztül néznél rajta és nem is foglalkoznál vele. Lehet egy pár másodpercig elgondolkodnál rajta...de után úgy elfelejtenéd,mint ha sose láttad volna.
    Igen ezért is jó, hogy személyeket keresnek így ha egy élő ember hívja fel a figyelmed vagy próbálja elmagyarázni, hogy miért is van erre szükség hamarabb felfigyel az ember.

A téma címkéi: