Oldal: 3 / 5 ElsőElső 12345 UtolsóUtolsó
Eredmény: 21 - 30 (50) összesen

Téma: beszelgessünk barmiröl

Tag Rencsike logója
    Hozzászólás
    98

Alapbeállítás re: beszelgessünk barmiröl

Na ezt hallgassátok!!! Itt az élő példa arra,hogy mennyire is jobb egy élő személyre ilyen feladatot bízni,mint egy plakátra vagy egy tv reklámra:
    Kb egy órával ezelőtt elkezdett csörögni a telefonom. Tudtam,hogy a barátnőm mert mindig felhív ebéd szünetben. Ment a pletyi meg minden hasonló és a végén kérdezi tőlem,hogy nem akarok-e jótékonykodni...és elkezdett befűzni,hogy legyek én is ilyen nagykövet mama

Tagocska viki1298 logója
    Hozzászólás
    18

Idézet Rencsike eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Na ezt hallgassátok!!! Itt az élő példa arra,hogy mennyire is jobb egy élő személyre ilyen feladatot bízni,mint egy plakátra vagy egy tv reklámra:
    Kb egy órával ezelőtt elkezdett csörögni a telefonom. Tudtam,hogy a barátnőm mert mindig felhív ebéd szünetben. Ment a pletyi meg minden hasonló és a végén kérdezi tőlem,hogy nem akarok-e jótékonykodni...és elkezdett befűzni,hogy legyek én is ilyen nagykövet mama
    Dejóó.. El sem hiszed mennyire jó érzés, hogy ilyen népszerű lett... Szinte hihetetlen egy hete még semmi ilyesmiről nem lehetett hallani... ha így folytatódik még a TV-ben is szerepelni fogunk!

Tag Zeszter logója
    Hozzászólás
    48

ez aranyos Rencsike...
    Végig olvastam itt a dolgot. Ejha... ennyi jóékony anyuka van a világháló magyarországi berkein belül?

Tagocska viki1298 logója
    Hozzászólás
    18

Noh meg is volt a hétfői kis gyűlés, és mindenki sajnálhatja aki nem vett rajta részt!
    Több elismert nőszemély szólalt fel legfőképp az újszülött kori tetanusszal kapcsolatban, és a fejlődő országok higiéniai helyzetét szemléletesebbnél szemléletesebb módon bemutatva.
    Nagyon sok mindent osztogattak, sok prospektust, útmutatókat, sok kis ajándékot, karkötőket kulcstartókat, amiket majd tudunk osztogatni más segíteni akaró anyukák közt.
    A feladata egy ilyen anyukának csak annyi, hogy népszerűsítse a kampányt, hogy minél többen tudjanak róla, hogy mekkora segítség is ez!
    Aki akar még jelentkezni azt még mindig szívesen várják, hogy legyen Nagykövet Mama!

Tag Zeszter logója
    Hozzászólás
    48

Hol lehet jelentkezni?

Tagocska viki1298 logója
    Hozzászólás
    18

Idézet Zeszter eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Hol lehet jelentkezni?
    Azért nem is írtam ki mert visszább már ki volt, de azért beírom újra : unicef@opencom.hu

Tagocska vicus logója
    Hozzászólás
    13

Sziasztok!Szeretném a segítségeteket kérni,kislányomat beneveztem a hónap babája versenyre,megkérnélek benneteket,hogy szavazatok párat rá,a rendszer 10 percenként enged újból szavazni.Kislányom neve VIKTÓRIA lila felsőbe van.
    http://kapos.hu/szavazas/40/

Tagocska szfanni logója
    Hozzászólás
    26

Nekem az lenne a nagy kérdésem hogy szerintetek egy 8 illetve 14 éves kölköt hogy tudnék rávenni arra hogy vitamint egyen?vagy esetleg másféle készítményeket, vagy éppen valami csalafintaságot? a kicsi még megenné - inná a dolgokat, de megy a nagy után...sajnos!Pedig fiatal fejlődő szervezetnek szüksége van ezekre a dolgokra.Bármilyen épkézláb ötletet szívesen "meghallgatok".

Tagocska naszaly logója
    Hozzászólás
    18

Hát próbálj az eszére hatni a nagyobbnak, vagy az önérzetére.. hiúságára.. nem tudom, fiú-e vagy lány, de hogy sokkal szebb lesz a bőre is, meg ki akarna egy tüsszögős-orrfolyóssal járni.. bár tudom, a tiniknél az ember szinte mondhat bármit..

Say Hello To My Little Friend losonczi.bettina logója
    Hozzászólás
    6

Sziasztok! Kezdő anyuka vagyok és nagy dilemmám, hogy nem igazán tudom a gyerekemt korlátozni abban, hogy milyen meséket nézzen. Valahogy ezeken a mesetévéken szerintem nem az igazi a műsor, jó lenne ha valami olyat is adnának ami építő, mint a régi rajzfilmek :S
    Jó az újak közt is vannak jók, de azért mégis, nekem kicsit sok az erőszak.

A téma címkéi: