Oldal: 5 / 5 ElsőElső 12345
Eredmény: 41 - 50 (50) összesen

Téma: beszelgessünk barmiröl

Tag piciruci logója
    Hozzászólás
    118

Alapbeállítás re: beszelgessünk barmiröl

Idézet Zeszter eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Picuri,
    biztos segíthetett a Béres is elkerülni az influenzát. Bár mi nem voltunk beoltva és semmi bajunk nem esett...úgy érzem,hogy egy kicsit (és szándékosan is) túllihegték ezt a tavalyi influenzát. Szerintem idén már nem lesz ennyire pofájuk meglovagolni ezt a pánik hullámot! De azért ezzel nem azt mondom,hogy szükségtelen a béres szedése és nem is kell mert nem leszünk betegek. Én csak az influenzáról beszéltem. De ahogy átbújtam a tájékoztatót akkor szembesültem csak vele,hogy mennyi mindenre jó...immunerősítő, étvágytalanság-fáradékonyság ellen,diéták mellé...és még sorolhatnám. Nem is tudtam,hogy ezeknek a nyomelemeknek ekkora szerepe van a szervezetünk helyes működésében...no de jobb később megtudni,mint soha
    Igen, és nem túl későn megtudni
    Egyébként egyetemista koromban is szedtem, vizsgaidőszakban sokat segített. Szóval tényleg minden korosztálynak jó, és tényleg szinte mindenre... épp csak örök életet nem biztosít

Aktív tag Bazooka logója
    Hozzászólás
    185

Idézet Zeszter eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Picuri,
    biztos segíthetett a Béres is elkerülni az influenzát. Bár mi nem voltunk beoltva és semmi bajunk nem esett...úgy érzem,hogy egy kicsit (és szándékosan is) túllihegték ezt a tavalyi influenzát. Szerintem idén már nem lesz ennyire pofájuk meglovagolni ezt a pánik hullámot!
    Már idén is kezdik reklámozni az oltást :S kell a pénz a gyógyszertárak zsebébe. Én több embert is ismerek ,akit beoltottak és utána ugyanúgy elkapta az influenzát. Szerintem ez főleg a gyerekekre és az idősekre veszélyes, nekik nem árt egy kis plusz védelem, de oltás helyett még mindig más alternatívakat érdemes választani. Jobb megelőzni az influenzát. Nem árt sok gyümölcsöt enni, a béres és társai meg csak segítenek a betegségek ellen.

Tag trafini logója
    Hozzászólás
    99

Idézet Bazooka eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Már idén is kezdik reklámozni az oltást :S kell a pénz a gyógyszertárak zsebébe. Én több embert is ismerek ,akit beoltottak és utána ugyanúgy elkapta az influenzát. Szerintem ez főleg a gyerekekre és az idősekre veszélyes, nekik nem árt egy kis plusz védelem, de oltás helyett még mindig más alternatívakat érdemes választani. Jobb megelőzni az influenzát. Nem árt sok gyümölcsöt enni, a béres és társai meg csak segítenek a betegségek ellen.
    Már reklámozták az oltást? Nem is láttam/hallottam.
    Egyébként én is inkább az alternatívák híve vagyok, bár sokan már a bérest meg társait is elítélik, de szerintem ezek hasznosak és természetesebbek, mint egy oltás pl...
    Nálunk évek óta van otthon béres meg echincea, szedjük is rendesen

Aktív tag matuska logója
    Hozzászólás
    187

Ne a gyógyszertárakat hibáztassuk. Nem is a patikákban adják be az oltást, hanem a rendelőkben, ahová egyenesen a gyógyszergyárból érkezik az oltást. Ez a gyártóknak kedvez, bőven kaptunk is példát rá tavalyról, amikor volt ez az N1H1 mizéria.
    Az oltás tényleg kérdéses. Azért lehet elkapni beoltatás ellenére is az influenzát, mert már a beadás előtt megkaptuk a vírust, így az addig csak lappangott. És ugye addig észrevétlen, nem tudják kimutatni, amíg nem jelentkeznek a tünetek. Igaz, hogy ingyenes, de minek rémisztgessünk egy kisgyereket injekciós tűkkel, ha a védekezésre van jobb megoldás is. Az én kisfiam nagy hisztit csap, ha meglát egy tűt, így nem is próbálkozok már ilyenekkel. Alapból "természetesebb" felfogású szülők vagyunk, így maradunk a gyümölcsöknél, zöldségeknél, teáknál, vitaminoknál, és az olyan nyomelem készítményeknél, mint a Béres. És nem csak a betegségek megelőzésére jó, ez benne a legjobb

Tagocska szizsulány logója
    Hozzászólás
    15

Nálunk sajnos a gyerekek kevés vitamint fogyasztanak. Nem nagyon eszik meg a zöldséget és a gyümölcsöt. Nem tudom mit csináltam rosszul, de elég finnyásra sikeredtek a gyerekek Mondjuk nem gondolom, hogy valamit elrontottunk volna, mert az étvágyuk sem olyan, amilyennek kellene lenni. Gyógyszer kaptak arra is hogy legyen nagyobb az étvágyuk... Na erre a két problémára volt nálunk megoldás a béres. Növeli az étvágyat, és beviszi a szervezetbe azokat a vitaminokat is, amelyeket a gyerekek nem annyira szívesen fogyasztanak, és amely segít annyira megerősíteni az immunrendszerüket, hogy ne legyenek minden télen kétszer-háromszor betegek...Nálunk ez jó megoldás, akinek van kedve próbálja ki, de azért remélem, hogy ez a zöldség-gyümölcs nemszeretem dolog elmúlik náluk...

Tagocska galamb logója
    Hozzászólás
    25

Sziasztok!
    Nálunk is bevállt a Béres Csepp, bár én csak vonakodva mentem bele, hogy szedjem, mert nem kell azért, hogy mindig farkas éhes legyek. De érdekes, hogy nem vagyok állandóan éhes tőle, és inkább zöldséget eszek ha megéhezek vagy megeszek egy almát. A gyerekeknek viszont nagyon hasznos. Nem is gyógyszer , mert csak vitaminok, így nyugodt szívvel adhatok. Nyáron nem is kell szedni, mert akkor eleve nagy a vitamin bevitel a szervezetbe. Béres nem is drága így mindenki megengedheti magának, hogy immunrendszere erősödjön.

Tag Rencsike logója
    Hozzászólás
    98

Az egy nagy pozitívuma, legalábbis ha a gyerekek bérescseppeztetéséről van szó, hogy növeli az étvágyát, mert tényleg(!), pedig nem hittem benne, és ezáltal a természetes vitaminok is nagyobb arányban jutnak be a gyerek szervezetébe. Sose voltam annak a híve, hogy ha nem eszik a gyerek, akkor legalább a vitaminhoz jusson hozzá tabletta vagy más mesterséges formában.. aligha hiszem, hogy pusztán vitaminon élve ellenne az ember.

Tagocska W.Zsu logója
    Hozzászólás
    1

Sziasztok!
    Új téma...muszáj elmesélnem
    Az én kislányom 20 hónapos és mindig nagyon féltem őt a nagyon apró játékoktól,hiszen bár ritkán,de előfordul,hogy bekapdossa azokat.Ma kapott egy icurka-picurka játékcsaládot(amiben ugyebár igazán pici figurák vannak).Meglepődve tapasztaltam,hogy annyira lekötik az aranyos, színes bábuk,hogy esze ágába sem jutott a szájába venni.Sőőőt!Hihetetlen módon eljátszott velük.Még hangokat is adott ki,az állatkák helyett,pedig ilyet előtte nem csinált:-)És mivel pont olyat kapott,amiben fürdeni,főzőcskézni stb lehet,felismerte benne a saját napi tevékenységeit.Nagyon élvezi.És nem utolsó sorban fejleszti is a kis kezét,hiszen azokat a pici figurákat még megfogni sem egyszerű,ő azonban profi módon játszik vele.Hihetetlen!!!Magamtól nem adtam volna neki ilyen játékot,de most nagyon örülök,hogy kapta:-)

Tagocska sziszikeh logója
    Hely
    Kiskunlacháza
    Hozzászólás
    18

Igen ezeken a játékgyárakon én kiakadok hogy reklámozzák a miniatűr készleteiket amiket ráadásul egyes darabjait külön-külön kell megvenni...De ha egy kiscsaj ilyen jól eljáttszik vele és megismeri a napi rutint,felismeri a tárgyakat a bábukon keresztül azt amit az anya csinál és ő is csinálja a bábukkal...Hát az egyszerűen fantasztikus

Tagocska seresvirag logója
    Hozzászólás
    1

Sziasztok!
    Tudnátok valami ötletet adni, hogy hova menjünk 6 és 8 éves gyerekekkel Pesten? Fellátogatunk a hétvégén, és szeretnék valami hasznos, érdekes programra menni velük. Előre is köszi!

Oldal: 5 / 5 ElsőElső 12345

A téma címkéi:

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104