-
Tagocska
megyunk az oviba
kislányom 3éves indulunk az oviba,tartok a reggelektöl,sirasto. van valakinek tippje, hogyan kezeljem a sirast v hogy anya ne menj el, irjatok,ti hogy csinaltatok?
-
Diana
Vendég
re: megyunk az oviba
Nekem mázlim volt. Ha én nem voltam ott, mindig ott volt egy idősebb tesó. Nálunk nem volt bömbölés. Igaz előtte rengeteget beszéltünk róla, hogy milyen jó lesz...
-
Tagocska
mi is nagyon sokat beszelünk az ovirol,tetszik is neki,de meg nem volt tölem tavol,Lehet,hogy én felek ettöl az egesztöl?!
-
Diana
Vendég
-
Tagocska
köszi, a tanacsot,mult heten beiratam,sokat beszelünk rola,ö is kerdez.Bizok benne,hogy siman megy,csak en aggodok,nehez elengedni.
-
Tagocska
Szia!
Nem engednék meg az óvodában, hogy reggel egy picit a kicsivel maradj? Vagy neked nincs időd?
-
Tagocska
Ha már így az ovisok a téma, akkor az lenne a kérdésem hogy ebben a mostani őszi náthás helyzetben hogyan oldjátok meg azt hogy a gyermeketek ne fázzon meg? vannak valamilyen tuti megoldások?a zöldségeket ti hogyan etetitek meg velük?
-
Tagocska
Szerencsére mi is túl vagyunk a beszoktatáson és egész jól ment. Persze volt sírás is reggel, sőt néha még mindig van, de aztán csupa jókat hallok tőle délután, és ez nagyon megnyugtat, még azt is megkönnyíti a reggeli elválást nekem is.
Hát bizony az első betegségen is túl vagyunk, és mintha alakulgatna a következő - nagy bánatomra. Pedig szedünk multivitamint, az actival kidet, de úgy látszik ennyit ér. Eszik gyümölcsöt is, zöldséget is rendesen, ahogy hallom, az oviban is megeszik mindent rendesen.. mégis utol ér a betegség. De ez az időszak erről (is) szól, meg kell erősödnie az immunrendszerének.
-
Tagocska
Az én lányom is beteg megint, de én azért nem tartottam otthon, mert csak köhög egy kicsit, meg folydogál az orra. Amíg nem romlik, szerintem menni is fog, mert épp eléggé eleven még így is, és nem tudok vele minden második héten otthon maradni vele sajnos..
Viszont a mostani tablettás vitaminja ha elfogy, kipróbáljuk a béres cseppet, mert az oviban többektől hallottam, hogy észrevehetően tovább bírják betegség nélkül, akik ezt szedik. Meglátjuk beválik-e nekünk is.
-
Tag
Az én kisfiam is most kezdte el szedni a béres cseppet. Nagyon féltem, hogy nem tudok majd semmilyen vitamint adni neki mert még túl kicsi, de olvastam, hogy már a 10kg feletti gyerekeknek lehet adni. Nekünk úgy látszik bevált, mert a bölcsiben csak neki nincs még semmi baja. Remélem neked is beválik.