- Tanuló balesetbiztosítás
-
g-easy
Vendég
Tanuló balesetbiztosítás
Na ez az amit nem kötöttem meg, mert asszem kicsúsztam a határidőből. Ez egy aránylag kedvező biztosítás. Jobban érdekelt volna, ha pl. testnevelés szakra megyek, nem mérnők infóra.. itt max annyi bajom lehet, hogy elalszok netezés közben és lefejelem a klaviatúrát.
Najó, szoktunk menni is mint az őrültek, de az már inkább az életbiztosítás kategóriába tartozna. Mhm, meg a lakás előtt van a villamos pálya.. Hát nem egyszer kellett ugranom, mert majdnem elütött a villamos. Egy hatalmas fa pont eltakartja, ha jobbról jön.. De asszem az is az életbiztosítás kategóriába tartozik.
-
Tagocska
re: Tanuló balesetbiztosítás
Hát de bármikor történhet bármilyen baleset. Nekülnk még az iskolot kötött egy sima alap biztosítást és az a vicc az egészben hogy egyszer elrepedt egy lábujjam és ez a sulis biztosítástól kaptam pénzt, a rendes életbiztosításom meg ilyenre nem fizetett, pedig azért fizettünk is nem is keveset.
-
Tagocska
re: Tanuló balesetbiztosítás
Alkalmi munkát kaptam egy betonozó cégnél. Véleményetek szerint a cég ajánlatán kívül érdemes inkább ilyen munkakörben biztosítást kötni? Hangfalakat öntünk ki speciális betonból nem kimondottan balesetveszélyes, de azért nem ár utánajárni.