Köszönöm g-easy, Boldog Új Évet viszont!
3 versikét látsz a BUÉK hozzászól-ásban is, ha érdekel
Szia Kedves!
Kellemes időtöltést neked.. ééés boldog új évet is!!!
Köszönöm g-easy, Boldog Új Évet viszont!
3 versikét látsz a BUÉK hozzászól-ásban is, ha érdekel
Sziasztok!
Olvasva a hozzászólásaitokat, úgy érzem magam, mint egy kisgyerek, amikor rácsodálkozik a világra. Tök jó! 36 éves vagyok, szeretek olvasni, ( mindent ), szeretem a filmeket, forma1 - et és általában mindent, mert szerintem minden műfajban és dologban van szép is. Néha még egy focimeccs elé is leülök, bár ez ritka. Szeretek főzni, bár nem biztos, hogy tudok is. Kezd szómenésem lenni, úgyhogy abbafejezem.
Hoppá,ez ám a "véletlen",mennyi hasonlóság!!!!!!!
Örülök,hogy itt vagy!!!!!!
Kedves omyc, természetesen elhiszem, hogy tudsz főzni. Nálam biztosan jobban!))
Üdvözlök mindenkit!
Egy link gyűjteményben találtam rá a honlap elérésére, így kerültem ide.
Már egész régóta foglalkozok kisebb honlapok készítésével az egyik családtagommal. Ezeket saját célra készítettük. Volt egy játékhoz kacsolódó portálom, telefonos letöltések gyűjteménye, és még egyéb apróságok. Jelenleg egy közösségi oldalt készítettünk egy 3. taggal kiegészülve, és azon dolgozunk folyamatosan.
Röviden ennyit szerettem volna magamról írni.
Ha van bármi kérdésetek, szívesen válaszolok.
Üdv. Max
Sziasztok!
Van két pici lányom, egy férjem és egy kutyánk, egy háztartás, egy utolsó félév a főiskolából, egy megírásra váró szakdolgozat, egy államvizsga.
Szükségem lenne még 30 kitöltött kérdőívre a szakdogámhoz és már konkrét ismerősök nincsenek, akik változtattak nyugdíjpénztárt ezért próbálok keresgélni.
Ha már volt ilyenben részed, kérlek jelentkezz itt: ildikokusz@freemail.hu
Ha a saját ismerőseidnek is elküldenéd nagyszerű lenne!
Előre köszönöm!
Szeretek mixelnidj akarok lenniXD ja és persze aludniii
Sziasztok!
Gábor vagyok és nagyon érdekel a politika, elég nagy tervekkel rendelkezem a közeljövőben és szívesen vitatok meg rejtélyes, kínos, vagy akár tiltott témákat is, szóval mindenről beszélek, ami a magyarokat érdekli.