-
Tag
re: Bemutatkozás
Csak egy átlagos örült vagyok, egy a sok között. Mindenesetre kíváncsi vagyok, mi fog kisülni az ittlétemből 
-
Tagocska
Azt se, tudom hogy kezdjem. Azt sem tudom, hogy ez bemutatkozás vagy csak... válaszoljatok! Merő véletlen, hogy ide találtam. Remélem itt nincs politika, *****, agyroppantós óbozalom. Normális beszélgetést szeretnék... Annyi pofont kaptam a közel hatvankettő alatt, hogy belerokkantam. És még most jön a java. Mikor már kezdtem magam kissé jobban érezni. Miért van az, hogy van aki olyan könnyen veszi a történéseket, és miért van az, hogy én nem?! Miért lesz belőlem lelkitoprongy ha egy megjegyzést tesznek... miért nem tudok vállrándítással továbbállni meg jót röhögni. Miért nem bírom elviselni ha fellengzősen, nagyképűen beszélnek az "emberek" az emberrel. Miért nem tudom elnézni a udvariatlanságot, a képmutatást, a rosszindulatot, az agressziót?! Bennem van a hiba?
Persze azért vannak kedvelt témáim: szeretem a humort, néha
Utoljára módosítva: Judit48 által : 2010-03-22 16:50 Oka: helyesírási hiba
-
Tagocska
hello pimpa vagyok,28 éves férfi,szeretek beszélgetni,vitatkozni sokmindenről.
-
Tagocska
hali
vadasy vagyok
kicsit furán (nem helyesen) írok
sok fura gondolatom van
sőt még néha hibázok is
lszi legyetek elnézőek és türelmesek
-
Tagocska
-
Tagocska
Sziasztok Sanz vagyok!
PTC oldalak felkutatásával foglalkozom!
Találtam pár fizető dolgot, ha segítség kell szóljatok
-
Tagocska
sziasztok,dunaszerdahely-ről jelentkezem.szeretem a focit,és a bluest,és a kemény rock-ot.
-
Tagocska
-
Nyugi, nemrégen láttam az Elle nevű divatlap(?) elejét, egy igen masszív, nagyon szép arcú nővel. Az újság belsejében is voltak egypáran, és elég csinosak voltak. Lehet, hogy 100 év csontvázkorszak után divatba jön a nőies szépség? Szóval, ne izgulj a kilók miatt. Ha elfogadod olyannak magad, amilyen vagy, az sugározni fog rólad és más is természetesnek fogja venni, hogy te pont ilyen vagy.
-
Tagocska
Sziasztok!
Ma regisztráltam, mert tetszik a fórum. Magamról annyit, hogy ikreim vannak és imádom őket.