Eredmény: 1 - 6 (6) összesen

Téma: haboba3 @gmail.com

Félisten Bíborvirág logója
    Hozzászólás
    610

Mosoly haboba3 @gmail.com

Kedves Fórum!
    Itt még újonc vagyok és a belépési sebességemet tekintve még egy jó ideig az is maradok. Magamról annyit mondanék egyelőre, hogy szeretek mindent, ami jó, szép és számomra értékes, legyen az bármi. Szeretek rajzolni, énekelni, olvasni, beszélgetni kedves emberekkel, akik tisztelik a másik személyiségét, értékeit. Ha ez nektek kevés, kérdezzetek. Bíborvirág

bubu001
    Vendég bubu001 logója

Alapbeállítás re: haboba3 @gmail.com

Isten hozott a fórumon, érezd jól magad!

Hozzászólás
    610

köszhaver. deazé' vigyázz azzal a pálinkával!

Say Hello To My Little Friend Süni logója
    Hozzászólás
    364

Idézet Bíborvirág eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Kedves Fórum!
    Itt még újonc vagyok és a belépési sebességemet tekintve még egy jó ideig az is maradok. Magamról annyit mondanék egyelőre, hogy szeretek mindent, ami jó, szép és számomra értékes, legyen az bármi. Szeretek rajzolni, énekelni, olvasni, beszélgetni kedves emberekkel, akik tisztelik a másik személyiségét, értékeit. Ha ez nektek kevés, kérdezzetek. Bíborvirág
    Szia Bíborvirág!
    Üdv neked...19 hozzászólással egy nap alatt nem vagy ám "lassú"...(majd meglátod)
    Kívánom neked, hogy találj itt olyan dolgokat, témákat, melyek számodra "jó, szép, és értékes"...itt csak csupa kedves ember van...
    Mivel foglalkozol?
    Tanulsz még, vagy már dolgozol?
    (most olvastam, hogy tanulsz..vagy könyvtárosként dolgozol, s ehhez kell plusz tanulnod, vagy hogy is van ez?)

Utoljára módosítva: Süni által : 2009-10-10 13:49 Oka: most olvastam...

Hozzászólás
    610

Idézet Süni eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Szia Bíborvirág!
    Üdv neked...19 hozzászólással egy nap alatt nem vagy ám "lassú"...(majd meglátod)
    Kívánom neked, hogy találj itt olyan dolgokat, témákat, melyek számodra "jó, szép, és értékes"...itt csak csupa kedves ember van...
    Mivel foglalkozol?
    Tanulsz még, vagy már dolgozol?
    (most olvastam, hogy tanulsz..vagy könyvtárosként dolgozol, s ehhez kell plusz tanulnod, vagy hogy is van ez?)
    Te Süni! Kihullik a hajam. Nemrégen írtam neked egy részletes levelet arról , ki vagyok és mit csinálok és amikor el akartam küldeni, azt írta a gép, hogy nincs jogosultságom hozzá. Valahol máshol nyitottam meg talán valamit, szerintem innen most sikerülni fog, csak most már nincs erőm meg időm mindent újraírni. Majd legközelebb. Egyébként köszönöm kedvességedet.

Say Hello To My Little Friend Süni logója
    Hozzászólás
    364

"Te Süni! Kihullik a hajam. Nemrégen írtam neked egy részletes levelet arról , ki vagyok és mit csinálok és amikor el akartam küldeni, azt írta a gép, hogy nincs jogosultságom hozzá. Valahol máshol nyitottam meg talán valamit, szerintem innen most sikerülni fog, csak most már nincs erőm meg időm mindent újraírni. Majd legközelebb. Egyébként köszönöm kedvességedet."

Ó így már én is jártam!
    Túl sokat "molyoltál", ahogy én is szoktam...
    Roppant bosszantó...
    Küldtem privit, hátha segít...

Süni

A téma címkéi: