Szia Kriszta!
Hogy vagy?
Sziasztok!
Nagyon remélem, hogy itt találni fogok pár jó barátot, esetlegesen csupán beszélgető társatBele-bele olvasgattam már még névtelenül témákba, és örömmel látom, hogy van társaság a fórumon.
Akkor, mivel ez egy ismerkedős-bemutatkozós téma, hát vágjunk bele
Az én igazi nevem Krisztina, Szolnokon lakom, és végzős gimnazista vagyok.
Szeretem a macskákat, a Star Warst, a Bűbájos boszorkákat, továbbá szeretek gépezni.
Nem tudom, sosem voltam profi bemutatkozásban, hát ezért inkább kérdezzetek, válaszolok
Szia Kriszta!
Hogy vagy?
Szia!
megvagyok, péntek van, végeztem a suliban, épp pihenek, és újonckodom itt
és te hogy vagy?
Köszönöm, remekül. Péntek van, kicsit borús az idő szegeden, de azért hideg nincs. Ajtó, ablak nyitva.. igazi tavaszi hangulat. Szóval jobb nem is lehetne.
Itt is borult az idő.Remélem nem pont akkor kezd el esni, mikor indulok be a városba
jellemző lenne.
Szegeden laksz? Hű az szép város, azt mondjákÉn még csak a szélén jártam egy kórházban
Üdvözlet a fórumon!
Szolnokon jártam óvodába... a Kacsa úti oviba
Miket meg nem tudok bubu..hirtelen az "úti" szót nem is olvastam.. de így már tiszta..
@Lilus az túlzás, hogy itt lakok, csak sokat vagyok itt.. suli, meló.. valóban szép város.. eddig a legjobb, azok közül ahol kicsit több időt töltöttem
Szia bubu001!
Én a Jósika útiba jártam
g-easy értem![]()
Én is eredetileg Szolnoki vagyok. Nagyon sok kellemes emlékem van róla, de a termálvíz elköltöztetett, és most pont egy Tiszafa sor mellett lakom már több mint egy éve.