Szia Lauda!
Ezt a másik fórumon nem is említetted.. mármint, hogy magadat gyújtogatodtudom, ez nem vicces, de most mégis jót röhögtem.. kedves haverok is lehettek, hogy egyből rád is húzták ezt a nevet .. ez tetszik,,
Sziasztok lauda vagyok "a Niki"
No nem azért, mert Niki Lauda a példaképem, hanem mert egyszer sikerült lángra lobbantani magamSzerencsére jobban jártam mint ő.
28 éves (sajnos/nem sajnos) internetfüggő már jó ideje. Fórumokra kikapcsolódás céljából járok, amikor már csak dologtalanul ülök itt a gép előtt jól esik az olvasgatás, a kikapcsolódás. Sok fórumot megjártam már, gondoltam itt is itthagyom névjegyem a jövő számára.Láttam ismerősök vannak a fórumon, közülük szimpatikusnak találok pár embert ezért regisztráltam valójában. Picit fura a világszemléletem, vagy legalábbis eltér a normálistól, ha azt mondom a példaképeim: Zorro, Robin Hood és Ludas Matyi, akkor abból lehet valamire következtetni.
Utoljára módosítva: lauda által : 2009-09-01 00:12
Szia Lauda!
Ezt a másik fórumon nem is említetted.. mármint, hogy magadat gyújtogatodtudom, ez nem vicces, de most mégis jót röhögtem.. kedves haverok is lehettek, hogy egyből rád is húzták ezt a nevet .. ez tetszik,,
Üdv itt isa gyufát eldugjuk előled!
Okés, jó ötletnek tartom![]()
Utólag már nevetek én is rajta g-easy ;´) , akkor nem volt vicces nekem sem, meg amíg lábadoztam. Egyébként a történet valóban nevetséges, nem is ismerek olyan embert az anyukámon meg a feleségemen kívül aki ne nevetett volna rajta, hogy ilyet meg hogy lehet csinálni...
Kicsit olyan megnézem a gázt a gyufával, hogy ereszt-e a csatlakozásnál szerű dolgot sikerült összehozni egy haverommal, csak ott öngyújtó meg benzin volt a főszereplő
én is felgyulladtam egyszer.. de az nem volt vészes.. akkor még nagy rokker voltam.. berúgtam és beledőltem (hosszú hajjal) az asztalon álló gyertyába.. csak a hajam égett le.. de a haverok azt mondták, legalább fél méteres lánggal.. nemsokra rá le is szoktam a rokkerségről
Helló!
Üdv itt Lauda. A régi F1-es pilótáknál Lauda nem igazán jön be, a kedvenc régi pilótám Alain Prost!