-
Tagocska
Miből lehet pénzem!
Sziasztok!
Tökre el voltam keseredve, mert veszélyben van a munkahelyem, és nem tudtam hirtelen miből csinálhatnék pénzt, hogy a meglévő egzisztenciámat fent tarthassam. Aztán egy közösségi oldalon kaptam egy spam-et aminek kimondottan örültem. Egy új internetes állásajánló portálról volt benne szó. A lényege, hogy regisztrálni kell mint összekötő és az oldalon szereplő állásokra ajánlhatod ismerőseidet, barátaidat vagy akárkit, és ha azt a jelöltet veszik fel akiket Ti továbbítotok, sikerdíjat kapsz, tök jó, mert minden állásajánlat jobb oldalán feltüntetik, hogy mennyi pénzt. De minden fent van az oldal honlapján. Nézzétek meg, jó kis pénzkereseti lehetőség
,
-
Tagocska
re: Miből lehet pénzem!
nah meg van a megoldás , kiközvetíted magadat a felkínált munkahelyekre és utána felveszed a sikerdíjat a közvetítésért utánna felmondasz és kiközvetíted magadat a következő helyre 
jól kitaláltam mi ? XD
-
Say Hello To My Little Friend
re: Miből lehet pénzem!
Ez egy több ezer éves találmány a piramisban összezárt fáraóval és a tevével. Ebben a kicsiny összeaszott országban tényleg mindenki a másik szarát akarja megenni?
Azért keserít el visszavonhatatlanul, mert a források utáni kitartó kutatás kezd átcsapni forgácsok utáni kitartó kapkodás - ba.
és elnézést a szóviccért...