Szerencsés vagy. Sok ember nem talál életre szólól barátságot, csak olyanokat, amik egy idő után elmúlnak, és mindig újakat kell keresni.
Hasonló témák:
egy életre szoló barátság szerintem minden kinek kell.egy barát akire számithatsz akinek elmond hatod ha valami bánt nekem van egy igazi sziv barátnőm és teljesen meg bizok benne.hozzá bár mikor mehettem és adott jó tanácsot!
Szerencsés vagy. Sok ember nem talál életre szólól barátságot, csak olyanokat, amik egy idő után elmúlnak, és mindig újakat kell keresni.
Hasonló témák:
Tényleg szerencsés vagy. Embert csak ember köthet a földhöz, nem a nehézkedés. (Juj nem vok ennyire okos, idézet)
Barát, barátok kellenek. Az ember társas lény. Megbízni vkiben pedig csudi jó érzés, főleg ha megbízható is.
Egy ötlet: ha van vkinek szép és igaz rövid története, amely igazi barátságról szól és példaértékű lehet írja le.Oks?
A barátságban az a legviccesebb, hogy a tök kiszámíthatatlanul létrejöttek messze a legjobbak. Például nekem a suliban vagy munkahelyen köttettek sosem voltak tartósak, hiszen azokat az összezártság kényszere adta.
Szerintem ez a leghelyesebb. Sok emberrel, és hogy ki a jó, az úgyis kialakul. Egyszerűen csak idő kell, de nem ahhoz, hogy találj, hanem hogy olyanná változz tapasztalás által, hogy meg tudj találni igaz barátokat.
Nekem igaz barátom nincs,úgy érzem,de sokan mondják rám,hogy a barátjuk vagyok.A legrosszabb az egészben,hogy mindig mérlegelnem kell,hogy kinek mit mondhatok el,ill.meg.Igy még elképzelésem sincs,hogy milyen az igaz barátság.
Az a "barát", aki kiszolgáltat téged másoknak, elmondja nekik, amit csak neki szántál, bizalmasan, az nem barát. Még ha annak is mondja magát.
Nem azt mondtam,hogy ők olyanok.Lehet,hogy én vagyok bizalmatlan.Mindig,mindenkivel sokat beszélgetek,de mélyebb dolgokról soha.Lehet,hogy bennem van a hiba,de félek a csalódástól.