Eredmény: 1 - 8 (8) összesen

Téma: Elkerülendő szórakozóhelyek

Tagocska rotte logója
    Hozzászólás
    1

Alapbeállítás Elkerülendő szórakozóhelyek

Ha tehetitek kerüljétek a Művészbázis nevű szórakozóhelyet, vizezik az italokat és csúnyán átvágnak anyagilag a pultnál!!

Aktív tag matuska logója
    Hozzászólás
    187

Alapbeállítás re: Elkerülendő szórakozóhelyek

Szerintem csak azt tudják átvágni aki részeg vagy nem figyel oda. Meg ha valami egyszer esik meg veled az lehet, hogy csak figyelmetlenség és nem feltétlenül állandó. Viszont a vizezett pia az már más tészta, attól én is ki tudok akadni eléggé.

Tag Trueman logója
    Hozzászólás
    69

na azt én is utálom, ha vizezik, de az mégjobban kiakaszt ha megpróbálnak átvágni a visszajáróval.. ilyenek ezek a művészek..

Tag medlaci logója
    Hozzászólás
    72

Az a király ahol vizezik és még át is vágnak Dehát ebből élnek... Úgyse lehet mit tenni...

Aktív tag poccinto logója
    Hozzászólás
    137

Nem tudok ilyet mondani!

Tagocska Balu Scene logója
    Hely
    Budapest
    Hozzászólás
    4

nehéz kérdés... én csak olyan helyekre járok, amiket nem érdemes elkerülni. Úgyhogy ezt szerintem azok tudják megválaszolni, akik hétről hétre máshol próbálják ki a party feelinget .

Aktív tag Expekt logója
    Hozzászólás
    124

én a cöxpon nevü hely elkerülését javaslom, egyrészt drága másrészt nagy átverés szokott lenni programok tekintetében. Nincsenek tekintettel az embertömegre és minél többet bezsufolnak a kicsi, légtelen helyre. Amig ki nem fizeted a belépőt be se nézhetsz mert fönn kell fizetni, szal elég csunyán be lehet nézni a dolgot.

Tag terron logója
    Hozzászólás
    97

Srácok, én most a Zp-ben voltam, 2-3 éve nem jártam ott és úgy érzem nem veszítettem sokat Persze ízlések és pofonok, de nekem már nagyon nem jön be az a hely, úgy érzem hogy kinőttem, 15-16-17 évesen tök jó volt, de azóta... Maradok inkább más helyeknél,nyáron! Mondjuk az utóbbi napok időjárását már nem nevezném nyárnak mert azt hittem szétfagyok este...!

A téma címkéi: