Soproni! Faktoriálisan!
Az ár/minőség arányban verhetetlen..
Persze ha ingyen állnák életem végéig, bármilyet is iszok, a heinekken-t választanám.
Várom a véleményeket, hogy kinek, melyik a kedvenc sörmárkája és milyen mennyiséggel képes elpusztítani belőle egy hét alatt!?
Hasonló témák:
Soproni! Faktoriálisan!
Az ár/minőség arányban verhetetlen..
Persze ha ingyen állnák életem végéig, bármilyet is iszok, a heinekken-t választanám.
Engem sokan cseszegetnek a Heineken miatt, hogy milyen úri sört iszok de mivel alkalmi sörfogyasztó vagyok így még mindig olcsóbban jövök ki mint ők akik olcsó sört isznak de azt állandóan.
De egyébként ez így sokkal jobb is, mert ha az ember minden nap inna akkor elveszítené a varázsát a dolog és már nem lenne olyan jó a feelingje a dolognak... Ez így a karaj, hogy két hetente leültök mondjuk Bl-t nézni és akkor nem unod meg...
Én is így vagyok vele. Igazán a hangulat visz oda, hogy a kezembe vegyek egy üveggel. Ennek az egésznek van egy élet érzése, össze tartó ereje. Nem is az alkohol számít.
Annál jobb szerintem sincs, hogy bemész a kedvenc kocsmádba, kezdebe veszel egy üveg heinekent (ha épp van rá pénzed) és rágyújtasz egy blantraElkezdődik a meccs és mindenki ordibál... Uhh,ez most nagyon idilli lett... Este el kéne menni valahova, ma vannak UEFA meccsek nem?
Ez érdekes, szerintem pont hogy jól tud esni egy napi meló után beülni valahova a haverokkal, egyedül az szokott feszélyezni, hogy este haza kell menni az éjszakaival, a 923-on meg mindig tömeg van...
Hát igen jó az ha olyan az állásod. De mikor egész nap az irodában bámulod a monitort és a végén már fáj a fejed akkor csak arra vágysz, hogy hazamehess aludni. Én szeretek az ilyen banzájokra rákészülni.
Áh,szerintem kár erre készülni, tapasztalat alapján mondom, hogy ezek a spontán bulik a jók! Pont az ilyen munka után jó az ilyen buli mint a monitorbámulós!