Oldal: 1 / 15 12345611 ... UtolsóUtolsó
Eredmény: 1 - 10 (142) összesen

Téma: Ki, milyen márkájú sörre esküszik?

Aktív tag matuska logója
    Hozzászólás
    187

Felkiáltójel Ki, milyen márkájú sörre esküszik?

system g-easy logója
    Hely
    Londoni Olimpia 2012
    Hozzászólás
    1.097

Alapbeállítás re: Ki, milyen márkájú sörre esküszik?

Soproni! Faktoriálisan!

Az ár/minőség arányban verhetetlen..
    Persze ha ingyen állnák életem végéig, bármilyet is iszok, a heinekken-t választanám.

Tag undi48 logója
    Hozzászólás
    74

Engem sokan cseszegetnek a Heineken miatt, hogy milyen úri sört iszok de mivel alkalmi sörfogyasztó vagyok így még mindig olcsóbban jövök ki mint ők akik olcsó sört isznak de azt állandóan.

Aktív tag matuska logója
    Hozzászólás
    187

De egyébként ez így sokkal jobb is, mert ha az ember minden nap inna akkor elveszítené a varázsát a dolog és már nem lenne olyan jó a feelingje a dolognak... Ez így a karaj, hogy két hetente leültök mondjuk Bl-t nézni és akkor nem unod meg...

Tag undi48 logója
    Hozzászólás
    74

Én is így vagyok vele. Igazán a hangulat visz oda, hogy a kezembe vegyek egy üveggel. Ennek az egésznek van egy élet érzése, össze tartó ereje. Nem is az alkohol számít.

Aktív tag matuska logója
    Hozzászólás
    187

Annál jobb szerintem sincs, hogy bemész a kedvenc kocsmádba, kezdebe veszel egy üveg heinekent (ha épp van rá pénzed) és rágyújtasz egy blantra Elkezdődik a meccs és mindenki ordibál... Uhh,ez most nagyon idilli lett... Este el kéne menni valahova, ma vannak UEFA meccsek nem?

Tag undi48 logója
    Hozzászólás
    74

Idézet matuska eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Annál jobb szerintem sincs, hogy bemész a kedvenc kocsmádba, kezdebe veszel egy üveg heinekent (ha épp van rá pénzed) és rágyújtasz egy blantra Elkezdődik a meccs és mindenki ordibál... Uhh,ez most nagyon idilli lett... Este el kéne menni valahova, ma vannak UEFA meccsek nem?
    Az egész napi meló után nekem már nagyon nincs kedvem menni sehova de majd a BL-döntő napjára meg utána is kiveszek szabit.

Aktív tag matuska logója
    Hozzászólás
    187

Ez érdekes, szerintem pont hogy jól tud esni egy napi meló után beülni valahova a haverokkal, egyedül az szokott feszélyezni, hogy este haza kell menni az éjszakaival, a 923-on meg mindig tömeg van...

Tag undi48 logója
    Hozzászólás
    74

Hát igen jó az ha olyan az állásod. De mikor egész nap az irodában bámulod a monitort és a végén már fáj a fejed akkor csak arra vágysz, hogy hazamehess aludni. Én szeretek az ilyen banzájokra rákészülni.

Aktív tag matuska logója
    Hozzászólás
    187

Áh,szerintem kár erre készülni, tapasztalat alapján mondom, hogy ezek a spontán bulik a jók! Pont az ilyen munka után jó az ilyen buli mint a monitorbámulós!

Oldal: 1 / 15 12345611 ... UtolsóUtolsó

A téma címkéi: