valamelyik sörön volt egy kőfokmérő...akkor színeződött el, ha ideális hőmérsékletű volt...de már nem emlékszem melyiken
Hát szerintem az összes sört hűvösen kell fogyasztani :P Én legalábbis nem bírom meginni a meleg sört
valamelyik sörön volt egy kőfokmérő...akkor színeződött el, ha ideális hőmérsékletű volt...de már nem emlékszem melyiken
Ilyen volt?Mondjuk az az ideális hőmérsékletű aminek már szinte gyöngyözik az üvegje mikor kiveszed a jégről
Nagy hűtőből én is láttam már olyat. A sörökre rakhatnának ilyen hőre (hidegre) feltünő/eltünő matricát és látnánk hogy iható a sör ha a címkén focilabda, vagy bikinis csaj látható
Igen én is emlékszem arra a mintára ami előjött vagy eltűnt a hűtés hatására és így tudtad,hogy kellemesen hideg már a söröd.
Nem tudom miért tűntek el ezek a kis kreatív gondolatok.Mert elég jó volt szerintem.
Lehetne most is ezt a heinekenes játékot is úgy csinálni,hogy ahogy iszod le a sört úgy jelenne meg valami minta az üvegen ami jelezné,hogy nyertél...menő mi?
én úgy vagyok vele, h meccset már csak sörrel nézek, azon belül elsősorban világos (barna sör sztem nem meccsnézős stílus, búzasör meg "túl olcsó").
A márka tekintetben általában a jól beváltakat iszom, ha magyar akkor Dreher, ha külföldi akkor Heineken (márcsak a BL kapcsolat miatt is). Tavaly a Bl döntő közben pl (Margitszigetes nagykivetítős buli) csak Heinekent lehetett kapni, így ott adott volt a téma. ja amúgy arra emléxem, h ilyen jó kis 3D-s pohárban adták a nedűt, az elég zsírul nézett ki. sőt akit jobban érdekel a téma az még nyerhet is egy ilyet, most van egy ilyen nyereményjáték amin többek közt ezt is lehet nyerni:http://greattogether.heineken.hu/be-prepared.html
Tényleg csak úgy jó meccset nézni ha ott van a sör a kezedben
Heineken dominancia....bár az a kvíz játék nem is olyan rossz el lehet vele játszogatni