Oldal: 1 / 6 123456 UtolsóUtolsó
Eredmény: 1 - 10 (53) összesen

Téma: Korhatár nélkül, avagy buli bomlásig

Tagocska fannusbp15 logója
    Hozzászólás
    1

Alapbeállítás Korhatár nélkül, avagy buli bomlásig

Szerintetek van korhatár arra vonatkozólag, hogy meddig bulizhat valaki? Vagy még a technora táncoló részeg 50 éves ember sem gáz?

Tagocska dalma5 logója
    Hozzászólás
    2

Alapbeállítás re: Korhatár nélkül, avagy buli bomlásig

Szerintem egy idő után azért gáz, amikor az 50 éves papókrázzák magukat és azt hiszik, h továbbra is 20 évesek. Ugyanígy persze a mamókák.

Say Hello To My Little Friend netsound logója
    Hely
    Ha bármiben is tehetséges vagy, itt az ideje, hogy ezt mindenkinek megmutasd!
    Hozzászólás
    35

Idézet fannusbp15 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Szerintetek van korhatár arra vonatkozólag, hogy meddig bulizhat valaki? Vagy még a technora táncoló részeg 50 éves ember sem gáz?
    Persze, hogy nincs. Jöhet a többi eltérés mr és ms tökéletestől. Ha alacsony, ha kövér, ha vörös, hmmm. Felejtsétek el. Ha ezt figyeled egy buliban, vagy nem vagy jó szituban, vagy máshol is ezt nézed - ez viszont pszihéd gondja lehet.... netsound baba megint azt mondja: demokrácia! A buli mindenkié! Tekints teszemazt hollandiára, ahol igen sokan élnek és igen békésen megférnek...

Aktív tag matuska logója
    Hozzászólás
    187

Kacsint re: Korhatár nélkül, avagy buli bomlásig

Mondanám, hogy persze, hogy nincs korhatár, de tényleg nevetséges, amikor vén hosszúhajú rockerek rázzák a hajukat, lázadnak..
    Más részről miért várnánk azt bárkitől is, hogy idősödvén más zenét szeressen, vagy ne úgy bulizzon, ahogy az jólesik neki.

Biztos van ebben előítélet is, de egy koncertre azért jobban odaillik az idősebb korosztály, mint egy diszkóba..

Tagocska sirtek logója
    Hozzászólás
    24

Hát az tuti, bár én már láttam discoba is idősebb korosztályt, az igaz hogy retro disco volt, de úgy nagyjából elvegyültek a fiatalok között De igen én is azt mondom hogy idősebb korosztálynak inkább az élőzenés koncert való

Tag Litmanen logója
    Hozzászólás
    65

Amikor a mostani idősebb korosztály fiatal volt, még nem volt ilyen kultúrája az elektronikus zenének, a discoban is elég gyakran élőzene ment, vagy a dj is olyan bakelitet pörgetett, amin pop-osabb zenék voltak...ezekután persze, hogy nem vonzza őket a mostani disco feeling

Tagocska amud logója
    Hozzászólás
    19

Azért szeretik az idősebbek a koncerteket és a rock zenét, mert tudják, hogy mi a jó!!! Ennyi!

Tag vienman logója
    Hozzászólás
    90

Én nem értek egyet ezzel, manapság sok idősebb (nem huszonéves, akár már őszülő) úriembert lehet látni az elektronikus zene táncterein is, legalább is nekem ez a tapasztalatom. Mindenesetre az tény, hogy az idősebb generáció inkább az instrumentális zenéket preferálja, viszont ez a másik oldalról is megközelíthető, az elektronikus zene térhodításával szembe szállva a mai fiatalok közül is egyre többen választják a koncerteket, bandákat.

Aktív tag poccinto logója
    Hozzászólás
    137

Idézet amud eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Azért szeretik az idősebbek a koncerteket és a rock zenét, mert tudják, hogy mi a jó!!! Ennyi!
    Te még nem voltál egy igazi DJ buliban! Szerintem mindenki arra tud jót bulizni amire igénye van!

nagylevi85
    Vendég nagylevi85 logója

50 évesen nem gáz technóra bulizni, mivel talán a műfaj sincs annyi:P Egyébként az érem másik oldala, hogy ezek a technós előadók szvsz sehol nem lesznek, míg emberek javában fogják skandálni pl. ACDC-t...etc. A kérdésre válaszolva pedig: én látok koncerteken 50 évnél idősebb embereket is, és senki nem fújjog érte, sőt..

A téma címkéi: