[QUOTE=emo girl;14176]az én tanárom egyszer totál másnaposan jött másnap a suliba hüjére röhögtük magunkat hamar el telt a matek óra.még egy hét után is erről beszélt a suli.
Szerintem nincs korhatar, barki jol erezheti magatCsak na, azert vannak esetek mikor ciki. Peldaul ha tanar vagy
Szerintem kicsit gaz, hogyha masnap arrol beszelnek a diakok a suliban (akik persze ott voltak az esti buliban), hogy a tanaruk mennyire leitta magat, es milyen novel volt :P Ez megtortent eset :P
[QUOTE=emo girl;14176]az én tanárom egyszer totál másnaposan jött másnap a suliba hüjére röhögtük magunkat hamar el telt a matek óra.még egy hét után is erről beszélt a suli.
Egy idő után az emberek megnézik az idősebbeket hogy : -Ők is?! De ha jólérzi magát akkor semmi baj...de az elektronikus zene valahogy nem az öregebbeknek való.
Én is tapasztaltam egy ilyet a nem is olyan régi sulibulin.Nagyban táncoltunk a legfrissebb zenékre és azt veszem észre hogy mindenki egy irányba néz,nem tudtam hogy az 50 körüli angol tanárom táncol(csak egy számra állt be) de legalább jól érezte magát
...