-
Madonna koncert budapesten - Kincsem park
Most mondta be a tévé, hogy a Ticketpro szerverét le kellet kapcsolni, mert mától lehetett jegyet venni a koncertre, és annyian akartak neten keresztül, hogy megadta magát a vas?!
Mekkora sztárnak kell már lenni ahhoz, hogy egy ilyen kis országban ott is azok akik neten vásárolnak lelőjenek egy nagy forgalomra tervezett rendszert.
Innét megy valaki a koncertre? Van néhány száma, ami tetszik, de annyira nem tartozik a kedvenceim közé, hogy ezért fizessek és felmenjek Pestre..
-
Diana
Vendég
re: Madonna budapesten - Kincsem park
Én nem megyek. A "ló" ott van, de még nincs meg hozzá a "vém".
-
tamasj
Vendég
re: Madonna koncert budapesten - Kincsem park
En is megyek, Madonnat nem lehet kihagyni.
-
Tagocska
nem tudom mi lesz ebből a koncertből ha madonna egy csöppet összetörte magát a lóval.
Amit egy lesifotósra fogtak rá mert a ló miatta lökte le madonnát.
Ez kész röhej...ott egy ember tőle 60 méterre és a ló emiatt levágja őt.....nem is madonna hibás!
-
Tagocska
Szisztok!Eladnám 4 db Madonna koncertjegyemet aug.22-ére a kincsem parkba.
(15000 ft/db, bronz jegy)
tel:06304484789
e-mail:benyedazsuzso17@citromail.hu
-
Tagocska
Sziasztok!
Miért probléma, hogy a Puskás stadionban lép fel Madonna?
Nem mindegy, hogy mi történik a fűvel? Anno több koncert is volt itt a stadionban (Omega, Illés, Queen stb.), nem volt gond utána a fűvel. Ha lefújják a koncertet, azt hiszem, fizethetnek Madonnának, nem is keveset. Ötletem van: fedjék le a pályát egy dobogóval, aztán megmarad a fű.
-
Tagocska
Sziasztok!
Hát még ugyan nincs meg a végleges helyszín de nem fog ez elmaradni! Gondolom hamarosan meglesz a helyszín, ami mind a rajongóknak mind a shownak megfelel majd! Jó kis buli lesz! Én nagyon várom...
-
Tagocska
Hi!
Tegnap óta már tudjuk hogy a végleges helyszin az eredetileg is tervezett Kincsem park lett! Remélem hallottátok és jöttök!
-
Tagocska
Sziasztok!
Vannak eladó jegyeim Madonna koncertjére.
6 db van. Ha egyben elviszi valaki, akkor 14.000Ft/db áron oda tudom adni, külön külön 15.000Ft. Bronze álló jegyekről van szó.
Számom: 203548742
Köszönöm és üdv
-
iceman36
Vendég
Sosem szerettem Madonnát.