Azért jelentősen megkönnyíti a buli szervezését anyagi téren 4 üveg unicum, meg a két rostos itóka sem jön rosszul...
Szerintem a sziget idén nagyon megéri! Minden évben elég nagy a felhozatal, de szerintem az idei évi űbereli azokat.Billy Talent, Faithless,Iron Maiden, Muse, Papa Roach... Mi kell még?
Hallottatok már a Vparty elnevezésü party-sorozatról ? A Velencei-tónál lesz 8 héten át, és elég jónak tűnik a felhozatal, és plusz pont, hogy közel van a strandhozMit gondoltok róla ?
Hát mindegyik fesztivál drágult azért, de tény hogy nagyon jók a fellépők Soundon. Egy-egy napon gondolkozom, de még meg kell keresni rá a pénzt.
Nekem is maximum az 1-2 nap. Persze ha a VB-vel nem ütközikDe szigetet szerintem ebbe az évbe kihagyom nem fogott meg semmi...
Az én party sorozatom a velencei tavon lesz.Szombaton lesz az első nap. Már alig várom.
Nyári melegben egy tóparti bulinál nincs jobb. Piának meg jéghideg koktélnál nem is tudnék jobbat elképzelni. Mondjuk elég drága ha veszed, úgyhogy jobb ha magadnak csinálod inkább. A Velencei tónál én is ott leszek, de inkább saját bulit tartok az jobban szeretem.
Ugye? Csak jönne már a nagy meleg.A mai nap már ígéretesnek tűnik, remélem mától csak melegszik az idő és szombaton megsülünk.
Szerintem nézz le az egyik szombaton a V partyra ha már ott vagy.
Teljesen egyetértek abban hogy magunk csináljuk a koktélokat. Nem vagyok az a nagy mestere a koktélkészítésnek de azért össze tudok ütni dolgokat amiket szeretek. Próbáltam már én is kitalálni új ízeket de nem nagyon jöttek eddig be