Oldal: 10 / 16 ElsőElső ... 56789101112131415 ... UtolsóUtolsó
Eredmény: 91 - 100 (151) összesen

Téma: Nyár buli?

Tag vienman logója
    Hozzászólás
    90

Alapbeállítás re: Nyár buli?

Azért jelentősen megkönnyíti a buli szervezését anyagi téren 4 üveg unicum, meg a két rostos itóka sem jön rosszul...

Tag Rencsike logója
    Hozzászólás
    98

Idézet vienman eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Azért jelentősen megkönnyíti a buli szervezését anyagi téren 4 üveg unicum, meg a két rostos itóka sem jön rosszul...
    najó, a fele így fedezve van.
    A poharaknak meg a tálcáknak jobban örülnék, de tudom, bilibe lóg a kezem

Tagocska Nagyszucsi logója
    Hozzászólás
    7

Szerintem a sziget idén nagyon megéri! Minden évben elég nagy a felhozatal, de szerintem az idei évi űbereli azokat.Billy Talent, Faithless,Iron Maiden, Muse, Papa Roach... Mi kell még?

Tagocska gergo0417 logója
    Hozzászólás
    2

Hallottatok már a Vparty elnevezésü party-sorozatról ? A Velencei-tónál lesz 8 héten át, és elég jónak tűnik a felhozatal, és plusz pont, hogy közel van a strandhoz Mit gondoltok róla ?

PetAnd
    Vendég PetAnd logója

Hát mindegyik fesztivál drágult azért, de tény hogy nagyon jók a fellépők Soundon. Egy-egy napon gondolkozom, de még meg kell keresni rá a pénzt.

Tag terron logója
    Hozzászólás
    97

Nekem is maximum az 1-2 nap. Persze ha a VB-vel nem ütközik De szigetet szerintem ebbe az évbe kihagyom nem fogott meg semmi...

Tagocska tarus21 logója
    Hozzászólás
    12

Az én party sorozatom a velencei tavon lesz. Szombaton lesz az első nap. Már alig várom.

Tagocska pet.andro logója
    Hozzászólás
    11

Nyári melegben egy tóparti bulinál nincs jobb. Piának meg jéghideg koktélnál nem is tudnék jobbat elképzelni. Mondjuk elég drága ha veszed, úgyhogy jobb ha magadnak csinálod inkább. A Velencei tónál én is ott leszek, de inkább saját bulit tartok az jobban szeretem.

Tagocska tarus21 logója
    Hozzászólás
    12

Ugye? Csak jönne már a nagy meleg. A mai nap már ígéretesnek tűnik, remélem mától csak melegszik az idő és szombaton megsülünk. Szerintem nézz le az egyik szombaton a V partyra ha már ott vagy.

Tag Zeszter logója
    Hozzászólás
    48

Teljesen egyetértek abban hogy magunk csináljuk a koktélokat. Nem vagyok az a nagy mestere a koktélkészítésnek de azért össze tudok ütni dolgokat amiket szeretek. Próbáltam már én is kitalálni új ízeket de nem nagyon jöttek eddig be

A téma címkéi: