Oldal: 11 / 16 ElsőElső ... 678910111213141516 UtolsóUtolsó
Eredmény: 101 - 110 (151) összesen

Téma: Nyár buli?

Tag medlaci logója
    Hozzászólás
    72

Alapbeállítás re: Nyár buli?

Saját házi bulin szerintem is érdemes ha az ember magának kever italokat, végül is annyi pontos recept van már mindenféle könyvben, hogy az internetről ne is beszéljek hogy hihetetlen. Lehet hogy elsőre nem fog olyan jól sikerülni, mert nem úgy fog kinézni , meg persze van amihez külön mixer cuccok kellenek, de azért elég sok dolgot meg tud magának csinálni az ember. Ettől függetlenül azért én eltudnék képzelni egy olyan partit ahol ott áll egy mixer készenlétben és egy kisebb show keretében készíti a jobbnál jobb koktélokat, és nem nekem kell ott szerencsétlenkednem, de mondjuk azt ki fizetné meg?

bubu001
    Vendég bubu001 logója

Idézet Zeszter eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Teljesen egyetértek abban hogy magunk csináljuk a koktélokat. Nem vagyok az a nagy mestere a koktélkészítésnek de azért össze tudok ütni dolgokat amiket szeretek. Próbáltam már én is kitalálni új ízeket de nem nagyon jöttek eddig be
    Erről eszembe jutott egy régi szilveszterünk.
    Vidéken a világ végén töltöttük, semmilyen bolt nem volt a faluban nyitva, kevés piát vittünk, de a srác akiknek a nyaralójában voltunk felajánlotta a háziborukat. Ihatatlan, kénes fejfájós bor volt.
    Másik srác kitalálta, hogy csináljunk belőle koktélt:
    koktél 1.: bor - pezsgőtabletta - víz
    koktél 2.: bor - sör - pezsgőtabletta
    koktél 3.: bor - kevert ízű szeszesital - pezsgőtabletta

Másnap nagyon fájt mindenkinek a feje.

Tagocska tarus21 logója
    Hozzászólás
    12

Idézet medlaci eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Saját házi bulin szerintem is érdemes ha az ember magának kever italokat, végül is annyi pontos recept van már mindenféle könyvben, hogy az internetről ne is beszéljek hogy hihetetlen. Lehet hogy elsőre nem fog olyan jól sikerülni, mert nem úgy fog kinézni , meg persze van amihez külön mixer cuccok kellenek, de azért elég sok dolgot meg tud magának csinálni az ember. Ettől függetlenül azért én eltudnék képzelni egy olyan partit ahol ott áll egy mixer készenlétben és egy kisebb show keretében készíti a jobbnál jobb koktélokat, és nem nekem kell ott szerencsétlenkednem, de mondjuk azt ki fizetné meg?
    Azért manapság nem olyan drágák a koktélok. Persze van áruk, de nem megfizethetetlenek, attól függ, hogy hol iszod. A Vpartyn lesz V-Lounge Coctail Bar biztosan kipróbálom, hogy milyen egy igazi helyben kavart koktél a Velencei tó mellett iszogatva. Egyszer élünk.

Tag Lipteek logója
    Hozzászólás
    90

Azért még mindig van áruk a koktéloknak. Persze ha hivatásos mixer csinálja. Otthon is lehet jó koktélokat csinálni de azért azt a szintet nem(vagy csak nagyon nagyon ritkán) éri el mint amit egy profi csinál. Tudom neki olyan szempontból könnyű hogy egy csomó alapanyaga van míg otthon azért negyed annyi sem található meg. De mint mindig a minőséget azért meg kell fizetni. Azt éljem meg egyszer hogy Magyarországon lesz arra pénz hogy egy házibuliba is lehessen külön mixert hívni

Tag medlaci logója
    Hozzászólás
    72

Az hogy rossz a bor addig még rendben van, csak azt áruld már el hogy hogyan került mindenbe pezsgőtabletta, meg egyáltalán az honnan volt? Nem inkább tablettás bort akartál írni mert a hatás az körülbelül ugyan az...
    egyébként olvastam valahol hogy lehet nyerni egy egy mixert egy estére sőt még az alapanyagokat is adják hozzá neked csak a buli helyszínét kell megválasztanod meg az embereket kell meghívni, gondoltam milyen jó ha majd lesz időm megnézem hogy pontosan mi is ez de így hogy olvastam hogy nálatok milyen állapotok uralkodnak inkább lemondok róla a javatokra.

Tag vienman logója
    Hozzászólás
    90

Mondjuk azért a legtöbb koktélt mindenki meg tudja magának csinálni. Mármint ez olyasmi mint a főzés: aki olvasni tud az főzni is. Nem mondom hogy rögtön perfect lesz minden de amennyiben nincsenek valakinek nagy igényei és csak magának akarja akkor meg tudja csinálni. Maximum kicsit babi nénis lesz

Tag Lipteek logója
    Hozzászólás
    90

jaja, most olvastam én is az aranyüst oldalán van valami nyereményjáték és ott lehet nyerni egy mixert egy estére buliba bár kicsit olyan hangzásra mintha egy csippendél fiút lehetne nyerni vagy nemtudom.. szóval ha megnyerem akkor megérem :P de az a boros pezsgőtablettás móka nekem sem tetszik :S

bubu001
    Vendég bubu001 logója

Idézet Lipteek eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    jaja, most olvastam én is az aranyüst oldalán van valami nyereményjáték és ott lehet nyerni egy mixert egy estére buliba bár kicsit olyan hangzásra mintha egy csippendél fiút lehetne nyerni vagy nemtudom.. szóval ha megnyerem akkor megérem :P de az a boros pezsgőtablettás móka nekem sem tetszik :S

Huhh... nem is tudtam, hogy elkészült a weboldaluk. köszi.

Tag Zeszter logója
    Hozzászólás
    48

Elkészült az. Mondjuk azt nem értem hogy miért kell megadni a korod? Amúgy én már játszottam is nyereményjátékon... Viszont a koktélt azt eddig nem sikerült megcsinálnom... Pedig már vagy 5 ször próbáltam. Abból 1-et sajnos ki kellet öntenem mert addig javítgattam amíg a végén számomra eddig ismeretlen barnás sárgás színe lett és ihatatlan volt... A többi az meg szerintem csak szimplán nem elég jó... Azért látom már hogy a mixelés miért egy külön tanulható szakma

bubu001
    Vendég bubu001 logója

Idézet Zeszter eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Elkészült az. Mondjuk azt nem értem hogy miért kell megadni a korod? Amúgy én már játszottam is nyereményjátékon... Viszont a koktélt azt eddig nem sikerült megcsinálnom... Pedig már vagy 5 ször próbáltam. Abból 1-et sajnos ki kellet öntenem mert addig javítgattam amíg a végén számomra eddig ismeretlen barnás sárgás színe lett és ihatatlan volt... A többi az meg szerintem csak szimplán nem elég jó... Azért látom már hogy a mixelés miért egy külön tanulható szakma
    Törvényi kötelezettség... 18 alattiaknak nem reklámozhatsz alkohol tartalmú terméket, ez alapján szűr azoldal.

2. nem természetes, hogy elkészült, egy pár hónapja még nem működött.
    Azt hittem nem is fog.

A téma címkéi: