Kár, hogy horror a jegy ára, de a felhozatal miatt mindenképp SoundSoundSound!!!
Én is a soundra akarok menni, akármi is fog történniTánci tánci meg jó kis zúzós zene közbe pálinka koktél? nos mit szóltok hozzá? :P
BizonyOda én is le akarok jutni, hogy hogy azt nem tudom de majd kiderül
Pálinkás koktél jól hangzik, múltkor egy hajón ittam olyat, jó volt
Én nemrégiben jöttem haza a VOLT-ról! Hatalmas buli volt rengeteg emberrel. De nemsokára már itt is van a Sound, ahogy mondjátokOda is le kéne nézni egy napra!
Balatonra én is megyek, de nem Soundra, nekem egy 3napos házibuli lesz ennek is már fesztivál hangulata lesz
hát ha elég sok résztvevő van ezen a kis házibulin, akkor tényleg lehet fesztiváljelleget adni a dolognak
amúgy meg valami magánparty mindig jobb, mitn egy ilyen nagy helyre betömörülni a sok hülyével..
én azt sokkal jobban szeretem, főleg ha annyira jó a helyzet hogy saját személyzetet is tudunk bérelni a bulira..az a nem gyenge..
Én most hétvégén megyek velencére partyzni Ladies Night-ra a barátnőimmel!Zséda, Fresh, Dukai Regina koncert lesz, meg stílus ébresztő Görög Zitával. Kíváncsi leszek nagyon!
![]()
![]()
Na ilyen lineup-pal ez az évszázad bulija lesz..janem. Ha a barátnőm lerágná mind a 3 fülemet akkorsem mennék el zséda koncertre meg fresh-t sem tekinteném meg, max a görög zitát
Én inkább a fesztiválokat preferálom, bár az itthoniakkal szemben inkább a külföldiek, mert az utazással egybekötött. Ja és nem olyan személytelen mint egy szórakozóhely, viszont jobb mint egy házibuli, főleg ha jó sokan mentek a haverokkal.