Oldal: 12 / 16 ElsőElső ... 278910111213141516 UtolsóUtolsó
Eredmény: 111 - 120 (151) összesen

Téma: Nyár buli?

Tagocska tarus21 logója
    Hozzászólás
    12

Alapbeállítás re: Nyár buli?

Idézet Zeszter eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Elkészült az. Mondjuk azt nem értem hogy miért kell megadni a korod? Amúgy én már játszottam is nyereményjátékon... Viszont a koktélt azt eddig nem sikerült megcsinálnom... Pedig már vagy 5 ször próbáltam. Abból 1-et sajnos ki kellet öntenem mert addig javítgattam amíg a végén számomra eddig ismeretlen barnás sárgás színe lett és ihatatlan volt... A többi az meg szerintem csak szimplán nem elég jó... Azért látom már hogy a mixelés miért egy külön tanulható szakma
    Na ugye, hogy nem is olyan könnyű. Közben hazaértem. Nagyszerű szombatunk volt, bár egy kicsit nagyon hideg júniushoz képest (nem beszélve a vízről). A következő szombat már nagyon jónak igérkezik. Ti mit csináltok ezen a hétvégén?

bubu001
    Vendég bubu001 logója

Idézet medlaci eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Az hogy rossz a bor addig még rendben van, csak azt áruld már el hogy hogyan került mindenbe pezsgőtabletta, meg egyáltalán az honnan volt? Nem inkább tablettás bort akartál írni mert a hatás az körülbelül ugyan az...
    Nem tablettás bort akartam írni, rendes házibor volt, csak annyira kénes, hogy magában nem tudtuk meginni, ezért próbálkoztunk pezsgőtablettával, hátha elveszi az ízét. Kegyetlen lett, igazi bünti pia.

Tagocska Hentesrobi logója
    Hozzászólás
    1

Kár, hogy horror a jegy ára, de a felhozatal miatt mindenképp SoundSoundSound!!!

Tagocska locklady logója
    Hozzászólás
    20

Én is a soundra akarok menni, akármi is fog történni Tánci tánci meg jó kis zúzós zene közbe pálinka koktél? nos mit szóltok hozzá? :P

Tag dohi logója
    Hozzászólás
    44

Bizony Oda én is le akarok jutni, hogy hogy azt nem tudom de majd kiderül Pálinkás koktél jól hangzik, múltkor egy hajón ittam olyat, jó volt

Tag Rozmar logója
    Hozzászólás
    74

Én nemrégiben jöttem haza a VOLT-ról! Hatalmas buli volt rengeteg emberrel. De nemsokára már itt is van a Sound, ahogy mondjátok Oda is le kéne nézni egy napra!

Aktív tag matuska logója
    Hozzászólás
    187

Balatonra én is megyek, de nem Soundra, nekem egy 3napos házibuli lesz ennek is már fesztivál hangulata lesz

Tagocska KiwiWiki logója
    Hozzászólás
    21

hát ha elég sok résztvevő van ezen a kis házibulin, akkor tényleg lehet fesztiváljelleget adni a dolognak
    amúgy meg valami magánparty mindig jobb, mitn egy ilyen nagy helyre betömörülni a sok hülyével..
    én azt sokkal jobban szeretem, főleg ha annyira jó a helyzet hogy saját személyzetet is tudunk bérelni a bulira..az a nem gyenge..

Tagocska agnes30 logója
    Hozzászólás
    25

Én most hétvégén megyek velencére partyzni Ladies Night-ra a barátnőimmel! Zséda, Fresh, Dukai Regina koncert lesz, meg stílus ébresztő Görög Zitával. Kíváncsi leszek nagyon!

Tag Trueman logója
    Hozzászólás
    69

Na ilyen lineup-pal ez az évszázad bulija lesz..janem. Ha a barátnőm lerágná mind a 3 fülemet akkorsem mennék el zséda koncertre meg fresh-t sem tekinteném meg, max a görög zitát
    Én inkább a fesztiválokat preferálom, bár az itthoniakkal szemben inkább a külföldiek, mert az utazással egybekötött. Ja és nem olyan személytelen mint egy szórakozóhely, viszont jobb mint egy házibuli, főleg ha jó sokan mentek a haverokkal.

A téma címkéi: