Huh, nem vagy kispályás. Nekem még az itthoni fesztiválozás és túl drágaKülföldre még az utazás is egy rakat pénz plusz még az élet is drágább. Hol voltál eddig?
Én a Novarock-on már voltam, és azt kell mondjam ugyanolyan "állatok" arra is az emberek mint itt!
Itt a fórumon olvastam , hogy lehet nyerni 2 külföldi fesztiválra is vip jegyet, nézzetek utána. (Az egyik Szingapúrba a másik San Francisco-ba, na az egy jó utazással egybe kötött fest lenne!)
Azért szerintem Zséda elég jó énekesnő, szvsz a legjobb a magyar énekesnők között.Dukai Regina jól néz ki, Görög Zita pedig még jobban, főleg mostanában.
![]()
Amúgy van VB sátor is, szóval, ha a barátnőd minden vágya ez a Vparty lenne, és lerágná a 4. füled, akkor te se unatkoznál ott annyira, ha szereted egy kicsit a focit.
![]()
Nekem is drágák ezek a fesztiválok.... némelyik jegy ára pffff iszonyat drága... most ha belegondolok hogy abból a pénzből amit a jegyre költök micsoda kis házibulit lehetne csapni :P sör,bor,PÁLINKAjó hangulat a haverokkal :P olyan zene amit te szeretsz :P a medencét feltölteni vízzel ilyen hőségbe :P
( még ha kacsa úsztató akkor is nagy poén a sok részeg pasi meg csaj látványa benne
) most igazam van vagy igazam van? :P
Teljes mértékben egyet értek veled, főleg hogy egyetemista vagyok! Nekem ilyenekre nincs pénzem...De egyébként arra a dagonyázásra meg tumultusra sem vágyom, ami kint van egy ilyen fesztiválon... Aztán meg, hogy a sok hülye között sátorozzak, arra meg főleg nem!
Jó kis házibuli, lehetőleg medencés - már aki megengedhet magának ilyet - aztán mehet az ereszd el a hajamat reggelig! Jó kis koktélok, jó társaság, nekem más nem is kell!
Én ugy vagyok vele, hogy azért szivesen elmennék fesztiválozni, mert szeretem őket de tényleg egyre drágábbak és lassan én is kezdem rájuk sajnálni a pénzt. Csak az a baj hogy olyan kevés házibuli van mostanság. Pedig ennyi pénzből amit mondjuk a jegyre költenék, már akár saját mixert is lehetne bérelni a bulira. Na akkor lennének csak igazi jó koktélok!
Drágábbnak drágábbak az tény, de attól még élőben meghallgatni és végig táncolni egyik kedvenc előadód/együttesed koncertjét azért az teljesen más..
De ha a házibulit favorizálod, akkor meg azt neked kell megszervezned, vagy vársz addig míg más szervez, de akkor lehet hogy tényleg kevésben lesz részed..
Amugy meg vannak nyerési lehetőségek is általában ilyen nevesebb fesztiválokra azokon meg érdemes probálkozni...