Oldal: 13 / 16 ElsőElső ... 38910111213141516 UtolsóUtolsó
Eredmény: 121 - 130 (151) összesen

Téma: Nyár buli?

Tagocska enterior logója
    Hozzászólás
    10

Alapbeállítás re: Nyár buli?

Huh, nem vagy kispályás. Nekem még az itthoni fesztiválozás és túl drága Külföldre még az utazás is egy rakat pénz plusz még az élet is drágább. Hol voltál eddig?

Tag Rozmar logója
    Hozzászólás
    74

Idézet enterior eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Huh, nem vagy kispályás. Nekem még az itthoni fesztiválozás és túl drága Külföldre még az utazás is egy rakat pénz plusz még az élet is drágább. Hol voltál eddig?
    Nekem sajnos a VOLT-ot is lekellett mondanom és még a Balaton Sound 1 napra is veszélyesnek tűnik. Külföldi utazásra már nem is merek gondolni
    Te merre szoktál fesztiválozni?

Tag PrinceJJ logója
    Hozzászólás
    114

Idézet Rozmar eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Te merre szoktál fesztiválozni?
    Én a Novarock-on már voltam, és azt kell mondjam ugyanolyan "állatok" arra is az emberek mint itt!
    Itt a fórumon olvastam , hogy lehet nyerni 2 külföldi fesztiválra is vip jegyet, nézzetek utána. (Az egyik Szingapúrba a másik San Francisco-ba, na az egy jó utazással egybe kötött fest lenne! )

Tagocska enterior logója
    Hozzászólás
    10

Idézet PrinceJJ eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Itt a fórumon olvastam , hogy lehet nyerni 2 külföldi fesztiválra is vip jegyet, nézzetek utána. (Az egyik Szingapúrba a másik San Francisco-ba, na az egy jó utazással egybe kötött fest lenne! )
    Hát nem lenne rossz, de mondjuk utazást nem tudom, hogy fizetik-e. Mert ha nem, akkor repülő oda vissza elég drága:S Több utazásos nyereménynél hallottam, hogy ez a buktatója az egésznek.

Tagocska tarus21 logója
    Hozzászólás
    12

Idézet Trueman eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Na ilyen lineup-pal ez az évszázad bulija lesz..janem. Ha a barátnőm lerágná mind a 3 fülemet akkorsem mennék el zséda koncertre meg fresh-t sem tekinteném meg, max a görög zitát
    Én inkább a fesztiválokat preferálom, bár az itthoniakkal szemben inkább a külföldiek, mert az utazással egybekötött. Ja és nem olyan személytelen mint egy szórakozóhely, viszont jobb mint egy házibuli, főleg ha jó sokan mentek a haverokkal.
    Azért szerintem Zséda elég jó énekesnő, szvsz a legjobb a magyar énekesnők között. Dukai Regina jól néz ki, Görög Zita pedig még jobban, főleg mostanában. Amúgy van VB sátor is, szóval, ha a barátnőd minden vágya ez a Vparty lenne, és lerágná a 4. füled, akkor te se unatkoznál ott annyira, ha szereted egy kicsit a focit.

Tag muphpasta logója
    Hozzászólás
    33

Nekem is drágák ezek a fesztiválok.... némelyik jegy ára pffff iszonyat drága... most ha belegondolok hogy abból a pénzből amit a jegyre költök micsoda kis házibulit lehetne csapni :P sör,bor,PÁLINKA jó hangulat a haverokkal :P olyan zene amit te szeretsz :P a medencét feltölteni vízzel ilyen hőségbe :P ( még ha kacsa úsztató akkor is nagy poén a sok részeg pasi meg csaj látványa benne ) most igazam van vagy igazam van? :P

Tagocska szfanni logója
    Hozzászólás
    26

Idézet muphpasta eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Nekem is drágák ezek a fesztiválok.... némelyik jegy ára pffff iszonyat drága... most ha belegondolok hogy abból a pénzből amit a jegyre költök micsoda kis házibulit lehetne csapni :P sör,bor,PÁLINKA jó hangulat a haverokkal :P olyan zene amit te szeretsz :P a medencét feltölteni vízzel ilyen hőségbe :P ( még ha kacsa úsztató akkor is nagy poén a sok részeg pasi meg csaj látványa benne ) most igazam van vagy igazam van? :P
    Teljes mértékben egyet értek veled, főleg hogy egyetemista vagyok! Nekem ilyenekre nincs pénzem... De egyébként arra a dagonyázásra meg tumultusra sem vágyom, ami kint van egy ilyen fesztiválon... Aztán meg, hogy a sok hülye között sátorozzak, arra meg főleg nem!
    Jó kis házibuli, lehetőleg medencés - már aki megengedhet magának ilyet - aztán mehet az ereszd el a hajamat reggelig! Jó kis koktélok, jó társaság, nekem más nem is kell!

Aktív tag Expekt logója
    Hozzászólás
    124

Én ugy vagyok vele, hogy azért szivesen elmennék fesztiválozni, mert szeretem őket de tényleg egyre drágábbak és lassan én is kezdem rájuk sajnálni a pénzt. Csak az a baj hogy olyan kevés házibuli van mostanság. Pedig ennyi pénzből amit mondjuk a jegyre költenék, már akár saját mixert is lehetne bérelni a bulira. Na akkor lennének csak igazi jó koktélok!

Tag terron logója
    Hozzászólás
    97

Idézet Expekt eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Én ugy vagyok vele, hogy azért szivesen elmennék fesztiválozni, mert szeretem őket de tényleg egyre drágábbak és lassan én is kezdem rájuk sajnálni a pénzt. Csak az a baj hogy olyan kevés házibuli van mostanság. Pedig ennyi pénzből amit mondjuk a jegyre költenék, már akár saját mixert is lehetne bérelni a bulira. Na akkor lennének csak igazi jó koktélok!
    Drágábbnak drágábbak az tény, de attól még élőben meghallgatni és végig táncolni egyik kedvenc előadód/együttesed koncertjét azért az teljesen más..

De ha a házibulit favorizálod, akkor meg azt neked kell megszervezned, vagy vársz addig míg más szervez, de akkor lehet hogy tényleg kevésben lesz részed..
    Amugy meg vannak nyerési lehetőségek is általában ilyen nevesebb fesztiválokra azokon meg érdemes probálkozni...

Tag vienman logója
    Hozzászólás
    90

Idézet terron eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Drágábbnak drágábbak az tény, de attól még élőben meghallgatni és végig táncolni egyik kedvenc előadód/együttesed koncertjét azért az teljesen más..

De ha a házibulit favorizálod, akkor meg azt neked kell megszervezned, vagy vársz addig míg más szervez, de akkor lehet hogy tényleg kevésben lesz részed..
    Amugy meg vannak nyerési lehetőségek is általában ilyen nevesebb fesztiválokra azokon meg érdemes probálkozni...
    Ja, soundra is lehetetett nyerni, de baromi kicsi valószínűséggel, ilyesmivel ritkán próbálkozom... soundra szereztem ingyen jegyet, máshová meg már nincs pénzem menni, mert annyit költöttem

A téma címkéi: