Én tuti kipróbálom, még józanul is![]()
Különben regeltetek már ingyen jegyért?
Aha, 50 db bérletet sorsolnak ki, csak regelni kell a http://www.heinekenmusic.hu -n
Július 1-én kiderül, hogy a szerencse mellém állt-e
Tuti nagyon sokan nyomják, inkább a megveszem a kedvezményes jegyet, aztán ha esetleg bejön akkor úgyis lesz valaki aki megveszi
Én azt mondom, aki el akar menni, az ugorjon rá nagyon gyorsan a témára, mert igencsak fogyóban vannak a jegyek! Szerintem idén is elmegy az összes, nagy buli lesz rengeteg emberrel!
Próbálkozni lehet, de ha tényleg ott akarsz lenni, akkor ne bízd a véletlenre... Mert ha előre megveszed és esetleg nyersz még pluszban, biztos túl tudsz adni rajtuk, mivel eléggé nagy az érdeklődés.
emberek,még mindig nincs bérletem és úgy érzem,üldöz a sound..ma is a munkahely felé tartva mit hallok két idiótától: "már alig várom h menjünk a Soundra.."h ilyen meg olyan jó lesz és h már van bérletük is...menjenek a....
de neeeeem??????
Én néztem az idei fesztiválokat meg a fellépőket és a Volt idén sajnos hidegen hagy, ellenben a Sound meg a Sziget kegyetlen jónak ígérkezik... főleg Sound záróestje lesz durca: Irie Maffia - Röyksopp - Moby...nem gyenge hármas szóval én tuti ott leszek, ha nem is mind a 4 napon de ezen az egyen fix)
Biztos nagyon jó buli lesz de én sokallom ezt a pénzt