-
Aktív tag
re: Nyár buli?
júl 10-én pedig Neo utána pedig KRAFTWERK a nagy színpadon!!! istenem,mekkora tombolás lesz!!!! már most olyan igazi világmegváltó fesztivál érzésem van. tudjátok,ez az: enyém a világ fíling..
-
Aktív tag
jaja lesz David Guetta is és ő is megmondta már...The world is mine
)
-
-
Tag
sziasztok!
amit semmiképp sem hagyok ki az a Sound meg a Sziget! Sound alap, szerintem a legjobb hangulatú fesztivál, Szigetet kevésbé szeretem (tömeg, sok külföldi), de a barátiköröm ragaszkodik hozzá, és hát a társaság a legfontosabb egy ilyen fesztiválon
-
Aktív tag
-
Aktív tag
Én már megvettem a bérletet, de ingyenjegy soha nem jön rosszul
szóval, hol lehet regelni?
-
Tag
hát igen! a 25 még nem lenne olyan sok, de akkor még abba nincs benne a kaja,pia,leutazás stb... egy ilyen fesztivál benne van 40-50 ezerbe simán. Tavaly Volton csesztem el ezt a pénzt, idén szerintem Soundra megyek
-
Tag
Még a végén meggyőztök engem is, biztos jó lesz de nagyon sok az a pénz amit elkérnek belépőre 
-
Aktív tag
hát igen,sajnos tény,hogy sokba kerül a fesztivál, de engem az élménymindig kárpótol. ha csak simán lemegyek 1 hétre a Balcsira, az is benne van nekem 40-50 rugóba.. ha nem többe!!! szóval,akkor már inkább a 2 in 1 dolgot választom, sound és balcsi..
-
Aktív tag
Na igen szerintem ott van a pont. Egy fesztivál nem olcsó és nem is hosszú de az élmény mindent megér és egy bármilyen belföldi hosszú hétvége is benne van annyiban mint egy Voltos vagy Soundos tombolás. Külföldről meg ne is beszéljünk...