Oldal: 3 / 16 ElsőElső 1234567813 ... UtolsóUtolsó
Eredmény: 21 - 30 (151) összesen

Téma: Nyár buli?

Aktív tag Jankó_B logója
    Hozzászólás
    158

Alapbeállítás re: Nyár buli?

júl 10-én pedig Neo utána pedig KRAFTWERK a nagy színpadon!!! istenem,mekkora tombolás lesz!!!! már most olyan igazi világmegváltó fesztivál érzésem van. tudjátok,ez az: enyém a világ fíling..

Aktív tag szemüveg logója
    Hozzászólás
    149

jaja lesz David Guetta is és ő is megmondta már...The world is mine )

Aktív tag Jankó_B logója
    Hozzászólás
    158

az nem az én stílusom,de részegen nagyon szeretem ezt üvöltözni..)bár akkor mit nem? ezt szeretem a fesztiválokban. amik ott történnek,azokról nem kell tudnia senkinek, csak az ott lévőknek...
    imádom a nyarakat, a hatalmas tombolásokat,a végtelen ökörködéseket és csobbanásokat a Balcsiban..

Tag TAma logója
    Hozzászólás
    95

sziasztok!

amit semmiképp sem hagyok ki az a Sound meg a Sziget! Sound alap, szerintem a legjobb hangulatú fesztivál, Szigetet kevésbé szeretem (tömeg, sok külföldi), de a barátiköröm ragaszkodik hozzá, és hát a társaság a legfontosabb egy ilyen fesztiválon

Aktív tag Jankó_B logója
    Hozzászólás
    158

totál egyetértek.a társaság adja meg az ízét a dolognak,a zene pedig az alaphangulatot..
    sztem az emberek jelentős %-a fog váltani a Soundra a Balaton miatt (is)..
    nem semmi életérzés napközben lógatni a lábad a hűs vízben és kipihenni az előtte lévő nap fáradalmait, este pedig megint torzulni..

Aktív tag Bazooka logója
    Hozzászólás
    185

Én már megvettem a bérletet, de ingyenjegy soha nem jön rosszul
    szóval, hol lehet regelni?

Tag HurkaMarci logója
    Hozzászólás
    93

hát igen! a 25 még nem lenne olyan sok, de akkor még abba nincs benne a kaja,pia,leutazás stb... egy ilyen fesztivál benne van 40-50 ezerbe simán. Tavaly Volton csesztem el ezt a pénzt, idén szerintem Soundra megyek

Tag lorand logója
    Hozzászólás
    92

Még a végén meggyőztök engem is, biztos jó lesz de nagyon sok az a pénz amit elkérnek belépőre

Aktív tag Jankó_B logója
    Hozzászólás
    158

hát igen,sajnos tény,hogy sokba kerül a fesztivál, de engem az élménymindig kárpótol. ha csak simán lemegyek 1 hétre a Balcsira, az is benne van nekem 40-50 rugóba.. ha nem többe!!! szóval,akkor már inkább a 2 in 1 dolgot választom, sound és balcsi..

Aktív tag szemüveg logója
    Hozzászólás
    149

Na igen szerintem ott van a pont. Egy fesztivál nem olcsó és nem is hosszú de az élmény mindent megér és egy bármilyen belföldi hosszú hétvége is benne van annyiban mint egy Voltos vagy Soundos tombolás. Külföldről meg ne is beszéljünk...

A téma címkéi: