az időjárás tuti nem lesz hatással a dolgokra, arra az esetre is kitalálnak majd valamit a szervezők...
a nyereményjátékos oldalon van egy tök jó dolog egy rádió ahol azoktól az előadótok szólnak a zenék akiket majd hallani lehet a Sound-on.
Mi is megyünk, de előtte majd egy esőűző táncot járunkMindenképpen ottleszek, jó időben a buli is jobb
Kraftwerk és Moby kihagyhatatlan
az időjárás tuti nem lesz hatással a dolgokra, arra az esetre is kitalálnak majd valamit a szervezők...
a nyereményjátékos oldalon van egy tök jó dolog egy rádió ahol azoktól az előadótok szólnak a zenék akiket majd hallani lehet a Sound-on.
A rádiót már én is hallgattam. tényleg jó csak mindig várni kell a kedvencemreDe legalább jobban megismerem, hogy kik lesznek a fellépők. Ráadásul 3 színpadnak is van rádiója
ilyen lineuppal nekem a nyár bulija lesz, az tuti. Talán Szigetre még kinézek, Voltot most kihagyom. Én Soundra csak napijegyet vettem, de most regisztráltam a nyereményjátékra, hátha összejön egy bérlet, akkor elpasszolnám a napijegyemet. Tényleg jó ez a rádió, habár a kedvenceimtől az idei soundról nem tudnak újat mutatni.
Nekem is csak napijegyre futotta, mi a zárónapon leszünk ott, szerintem az lesz a legjobb.
Másik indok: olyan rossz eljönni úgy egy fesztiválról, hogy tudod a többiek még ott buliznak x napig
Hát igen. Ezt kétféleképpen tudod orvosolni: vagy végig kimész vagy csak az utolsó napra. Nekem Az első opció sikeredettZárónapi kedvenced?
már 12-én elfogytak a bérletek, fogalmam sincs h így mit csináljak?
Ti vettetek már végül is?
Hát én idén kihagyom de talán majd jövőre. Nem jött össze pénz
de azért regisztráltál, ugye? az esély az esély.. hátha beleférünk az 50 emberbe.. én reménykedek!!!