-
Tag
re: Nyár buli?
Persze, hogy regisztráltam. Ha én nem is tudok majd valami miatt elmenni akkor a családban biztosan találok olyat akinek lesz kedve hozzá.
-
Aktív tag
jó hozzáállás, te legalább nem 50-ért akarod vesztegetni itt ott amott. teljesen fölháborít!!! az tuti h ha esetleg nem nyerek, akkor sem veszem meg dupla áron senkitől, még ha a szívem szakad is meg.
-
Tag
Jaja! Egyet értek. Nem fogok más nyomorán meggazdulni!
-
Aktív tag
pofátlanság netovábbjának tartom az egészet. de nem??
meggazdagodni azokon akik nem kaptak időben észbe. mindegy, nem is hergelem magam, hamarosan úgyis sorsol a Heineken, aztán meglátjuk.
-
Pörölykezű
Szerintem ez nem pofátlanság. Aki nem tudott gondolkodni időben az magára vessen. Én is ezt csinálnám ha lenne egy felesleges jegyem. Party!!
-
Aktív tag
persze, nem azt mondom h ne legyen haszna rajta, vagy legyen vesztesége, de azért dupla annyiért adni sztem pofátlanság!!
remélem nyerünk jegyet, mert ha nem, max 1-2 napra tudok lemenni..
-
Aktív tag
Én is lemaradtam a hetijegyről, bár ami igazán számít nekem az a vasárnapi nap. Arra mindenképp lemegyek. Csak nehogy a napijegyek is elfogyjanak 
-
Pörölykezű
Nah az már érdekes lenne ha napijegyet sem lehetne venni. Akkor kb. kint lenne a megtelt tábla
-
Aktív tag
háát, lehet h nyitás előtt 1-2 nappal el fognak fogyni.. de ha nem nyerek, akkor én még a héten veszek, tuti. nem akarok úgy járni mint a bérlettel, h aztán a neten kelljen vadászni darabonként 15-20 e Ft-ért őket..:S
-
Pörölykezű

Amúgy nem tudjátok ott milyen árak szoktak lenni?