Oldal: 9 / 16 ElsőElső ... 4567891011121314 ... UtolsóUtolsó
Eredmény: 81 - 90 (151) összesen

Téma: Nyár buli?

Tag vienman logója
    Hozzászólás
    90

Alapbeállítás re: Nyár buli?

Idézet krumplifejű huszár eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Nyári buli bizony!
    Pont most kezdenék szervezkedni egy olyan igazi nyári bulit, bár igaz hogy még csak tavasz van, de hát ki bír addig várni, amikor így kivirult a nap is. Szóval egy víz-parti bulira gondoltam... Szerintetek hova érdemes szervezni ilyenkor, így Budapesthez közel? A Balaton még belefér, annál messzebb nem mennék, de az meg annyira nem menős ilyenkor ha jól tudom, az inkább tényleg a nyári szakaszban megy. Véleményeket szívesen várok.
    Azért jó a Balaton ilyenkor is, szerintem nagyobb az élet, mint bármelyik tóparti részen... Ilyenkor ráadásul olcsóbban ki is tudnátok bérelni egy hétvégi házat...

Tag krumplifejű huszár logója
    Hozzászólás
    42

Halaj!

Valóban az olcsóság az fontos szempont, ezért nem is vetettem el eddig mint leendő party-helyszínt. A velencei tavat is beraktuk a lehetséges bulivárományosok közé, mert ha már itt tartunk az meg alapból olcsóbb, és még közelebb is van (vonattal is csak egy óra, az laza). De azért ez még nem minden. Szóval várom az egyéb ötleteket is esetleg .

Pörölykezű sibidubiwápápábubáp logója
    Hozzászólás
    224

Mi most a nyár eleji bulinkat áttettük május 1-re. A mamáméknak van szegeden egy nyaralójuk a partnál, és ott szoktunk lealjasodni Általában nyaranta is 1 hónapban 2-3 alkalommal lemegyünk oda a barátokkal. Csak a baj, hogy annyira nem szeretek házigazdáskodni. Megszervezni mindent, kaja, pia, meghogy mindenki ott legyen, mindenkinek tudjak szólni, figyieljek mindenre stbstb...
    Bár piát is, és kaját is szoktak hozni a többiek, a meghívásra meg a facebookot használom, az, hogy eljönnek e csak rajtuk múlik... meg a szövegemen...:P

Tag Babszem Jankó logója
    Hozzászólás
    108

érdemes több helyről megmarkolni a kiszemelt bulizós bandát.
    a facebook ebből a szempontból (is) marha jó. Mert nem csak az idődet lehet ott elcsapni hanem hasznot is lehet húzni belőle. Nyitsz egy eseményt vagy van erre egy alkalmazás és ott meghívod az embereket. Oda lehet írni minden információt és egy üzenőfal is tartozik hozzá. Ha az adminisztrátor te vagy akkor levelet is tudsz küldeni az összes tagnak így állandóan naprakész infokat lehet adni az embereknek. Szerintem ez a legkorrektebb.

Hozzászólás
    224

Babszem Jankó ! Én is erre gondoltam. Bár én a facebookon házibuli szervezőt szoktam használni...:P Hoppá hoppá

Tag Babszem Jankó logója
    Hozzászólás
    108

Elég új dolog ez az alkalmazás ha jól tudom...de,hogy szuperál? Van valami extra amit egy szimpla eseményben nem lehet megcsinálni?

Hozzászólás
    224

Én azért bírom, mert szervetem egy bulit, és oda lehet kommentelgetni is hozzá. Pl a srácok megbeszélik, hogy akkor ki milyen piát visz, meg kikkel megy stb. Lehet, hogy ezt egyéb eseményszervezőnél is meglehet csinálni, de én ezt szoktam használni. Tök vagány és egyszerű

Tag Babszem Jankó logója
    Hozzászólás
    108

na megnéztem kicsit részletesebben. Illetve csak meg szerettem volna nézni az alkalmazást kicsit részletesebben...csak rátaláltam valami érdekesre!
    Zwackék kinéznek egy napot(ezt csak ők tudják) és ha te arra a napra szervezed a bulidat akkor kapsz ajándékba egy pár üveggel istenien keserű nedűjükből!!! Most ezt valahogy nekem meg kell szereznem!:P

Tag vienman logója
    Hozzászólás
    90

Ez bizony így van, ha szervezel egy bulit és éppen azt a napot nézték ki maguknak a szervezők, amelyiken feltöltötted a bulit akkor nagy az esélyed rá, hogy kapsz egy ajándékcsomagot
    De ez mennyire jó már? Szervezel egy bulit és ha szerencsés vagy piát nem is kell venned xD

Tag Rencsike logója
    Hozzászólás
    98

Idézet vienman eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Ez bizony így van, ha szervezel egy bulit és éppen azt a napot nézték ki maguknak a szervezők, amelyiken feltöltötted a bulit akkor nagy az esélyed rá, hogy kapsz egy ajándékcsomagot
    De ez mennyire jó már? Szervezel egy bulit és ha szerencsés vagy piát nem is kell venned xD
    hát az tény, hogy közelebb vagy a szervezéssel meg a piával is egy lépéssel a sikeres bulihoz, de nem hiszem, hogy ez a piamennyiség elég lenne egy nagyobb szabású házibulihoz..

A téma címkéi: