Hali!
Igen idén is lesz Balatonföldváron a Riviéra Hotelban,július 2-4.-ig,marketing-kommunikációs tábor,lényege,hogy párbeszédet létesítsen a marketin,reklám szakos hallgatók és a szakemberek között.....
Sziasztok!
Valaki hallott már a Brand Camp-ről? Állítólag idén is lesz. Valaki tud róla valamit?
Hasonló témák:
Hali!
Igen idén is lesz Balatonföldváron a Riviéra Hotelban,július 2-4.-ig,marketing-kommunikációs tábor,lényege,hogy párbeszédet létesítsen a marketin,reklám szakos hallgatók és a szakemberek között.....
Elvileg a nagyobb ismert cégek emberei lesznek ott de pontos infót nem tudok majd rákeresek neten aztán ha találok valamit írok.
Több marketing, kommunikációs és reklámügynökségtől is jönnek majd előadók!
Ez tök jól hangzik, de gondolom nem ingyen van. Vagy nem 2 fillér. Valaki ha tud írhatna valami konkrétumot
Nem olcsó (20.000 Ft ha gyorsan megveszed), de ha ilyen vonalon tanulsz, akkor abszolút megéri szerintem..
Hát igen akkor kommunikáció szakos annak nagyon jól jöhet a késöbbiekben, vagy akár szerintem még egy életrajzban is. Én nem mennék mert nekem sok ez a 20k csak érdeklődtem. De mi az hogy ha gyorsan?mert ha lassan veszem drágább?
az a gyors azt jelenti,hogy május 22ig kerül diákoknak 20 ezerbe.
Amúgy ha jól tanultál múlt félévben akkor kellene,hogy legyen ennyi pénzed.Mert ha érdekel a tábor akkor biztos jók a tanulmányi eredményeid.
Szóval nem hinném,hogy probléma lenne)
Hát persze végülis annyira nem vészes úgy hogy szállást is kap az ember meg miegymást. De tudod nyárra így is elég sok a kiadásMajd elválik hogy lesz