Oldal: 2 / 5 ElsőElső 12345 UtolsóUtolsó
Eredmény: 11 - 20 (41) összesen

Téma: Brand Camp 2009

Tag BlackB logója
    Hozzászólás
    61

Alapbeállítás re: Brand Camp 2009

Sziasztok!
    Én most már 2 éve dolgozom egy reklámügynökségnél, és nem volt egyszerű bejutnom. Rengeteg állásinterjún voltam, mire felvettek... Pedig szerintem nem keltettem rossz benyomást, csak egyszerűen kevés volt a sulin kívüli tapasztalatom, másrészt nem igazán ismertem senkit, aki esetleg segít, beajánl ide-oda, stb... Diák fejjel nem biztos, hogy elmentem volna erre a Brand Campre, de ha ajánlhatok ilyet így a munka világából , ha tudtok, mindenképpen menjetek! Kérjetek a szüleitektől pénzt, vagy kölcsön, 20E nem sok érte, és még olyan szerencséd is lehet, hogy az állásinterjún már ismerős lesz az ember, akinek elő kell adnod magad... Ez felbecsülhetetlen előny!...

Tagocska utoelo logója
    Hozzászólás
    17

Idézet Expekt eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    az a gyors azt jelenti,hogy május 22ig kerül diákoknak 20 ezerbe.
    Amúgy ha jól tanultál múlt félévben akkor kellene,hogy legyen ennyi pénzed.Mert ha érdekel a tábor akkor biztos jók a tanulmányi eredményeid.
    Szóval nem hinném,hogy probléma lenne)
    NA hát ez jó nagy hülyeség, amit mondtál. NEm tartom valózínűnek, h csak azokat érdekli a tábor, akiknek jók a tanulmányi eredményei, főleg, hogy ez egy gyakorlati szakma, kitörölheted a hatalmas lexikális tudásoddal. Pont ez a lényege ennek a tábornak is, hogy gyakorlati oldalról is halljanak az egyedek a témáról, ne csak a könyvekből.

Tag wahquarch logója
    Hozzászólás
    41

Hm... nem hangzik rosszul. Esetleg valaki volt tavaly is? Tapasztalatok?

Tag Károly logója
    Hely
    Budapest
    Hozzászólás
    89

Idézet utoelo eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    NA hát ez jó nagy hülyeség, amit mondtál. NEm tartom valózínűnek, h csak azokat érdekli a tábor, akiknek jók a tanulmányi eredményei, főleg, hogy ez egy gyakorlati szakma, kitörölheted a hatalmas lexikális tudásoddal. Pont ez a lényege ennek a tábornak is, hogy gyakorlati oldalról is halljanak az egyedek a témáról, ne csak a könyvekből.
    Ez bizony így van, de már a legtöbb szakmánál így működik, és szerencsére a főiskolák/egyetemek is kezdenek "átállni" a gyakorlatiasabb tudás "átadására".
    A kommunikáció szakirány pont eléggé telített, így ha később, amikor érvényesülni szeretnél a munkáltatóknál, fel kell mutatnod valami plusszt, vagy a legjobb ha ismeretségeket szerzel cégeknél, akikhez így nagyobb esélyed lesz bekerülni, emiatt szerintem is nagyon jó ötlet ez a tábor, szervezhetnének több ilyet is.

Tag BlackB logója
    Hozzászólás
    61

Idézet Károly eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    szervezhetnének több ilyet is.
    léteznek ilyen összejövetelek, csak nem feltétlen nyári tábor formájában.. azok általában sokkal drágábbak, az átlagéletkor 40-50, és nem a Balaton parton vannak.. megfontolandó..

Tag wahquarch logója
    Hozzászólás
    41

Egy napból kb mennyit "vesznek el" az előadások? Mert ha már Balaton, jó lenne kicsit kikapcsolódni is

Tagocska utoelo logója
    Hozzászólás
    17

Idézet BlackB eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    léteznek ilyen összejövetelek, csak nem feltétlen nyári tábor formájában.. azok általában sokkal drágábbak, az átlagéletkor 40-50, és nem a Balaton parton vannak.. megfontolandó..
    Lehet csak egy kis esti nudira marad idő, de az sem rossz, hidd el nekem:P

Tag BlackB logója
    Hozzászólás
    61

jók az esti fürdőzések, hajjaj..
    bár én maradok a bikinis verziónál. az egész napos fejtágítást ki kell pihenni, az biztos!

Tag muphpasta logója
    Hozzászólás
    33

szerintem így, hogy benne van a szállás, nagyon megéri, főleg, hogy nem egy lepukkant koleszban lesz...
    amúgy nem biztos hogy elmennék, de így rendben van
    persze inkább csak azoknak, akik ilyesmit tanulnak...

Tag Károly logója
    Hely
    Budapest
    Hozzászólás
    89

Ráadásul a Balaton Sound elött van így jobb ha el sem utazol a Balaton mellől

A téma címkéi: