de meg ha nem is az árakrol beszelunk, ha vki telleg szeretne ismerkedni a szakmával és szakmabeliekkel, akkor is jobb mint a bsound
Hát ha választanom kéne, hogy Brand Camp vagy Balatonsound, egyértelműen az előbbit választanám, szerintem jobban megéri az árát.
de meg ha nem is az árakrol beszelunk, ha vki telleg szeretne ismerkedni a szakmával és szakmabeliekkel, akkor is jobb mint a bsound
Szerintem nem nagyon lehet összehasonlítani a Brand Campet a Balaton Soundal. Teljesen más kategória. Jó persze BC-en is lehet bulizni, de az első sorban a tapasztalatszerzésről szól, meg szerintem ott teljesen családias lesz a hangulat. A BSound meg inkább ilyen sziget feelingű dolog.
Egyértelműen sem lehet összehasonlítani a Balaton Soundot meg a Brand Camp-ot ! A Balaton Sound egy zenés fesztivál, mely csak a buliról szól, míg a Brand Camp meg egy márkatábort, ahol párbeszédet létesítenek a szakma iránt érdeklődő hallgatók és a szakemberek között.
Az tény, hogy teljesen más a kettő, bár szerintem itt a hangulatra gondolnak, hogy itt nem úgy találkozol egy nagy cégnek a vezetőjével, hogy ő a főnök, te meg egy senki, hanem egyenlő félként kezelnek, és sokkal közvetlenebbül tudsz beszélgetni olyanokkal, akikkel egyébként nem lenne meg rá a lehetőséged.
hat ebben igazatok van...
amugy M.o.-on van meg ehhez hasonlo megmozdulas?
Nem ismerek ehhez hasonlót. Bár lehet én vagyok a tudatlan. De azért egyébként a Brand Campet sem kell félteni, napközben persze mennek az okosságok, de este ott sincs rossz party
Nem hiszem, hogy tudatlan lennél ugyanis én sem hallottam még róla.
akkor sztem nem zabad kihagyni... evente 1szer van ilyen
tanulni kell a "nagy"-oktol