Oldal: 1 / 3 123 UtolsóUtolsó
Eredmény: 1 - 10 (27) összesen

Téma: A diákokra csapnak le!

Tagocska LindAnon logója
    Hozzászólás
    2

Alapbeállítás A diákokra csapnak le!

Sziasztok!
    Most regisztráltam ezen az oldalon. Azért tettem, mert mélységesen felháborított az a dolog, hogy egyetemünk diákjait a vizsgák stresszes időszaka alatt szcientológusok próbálják behálózni az ingyenes dianetika előadásokkal, ingyenes személyiség tesztekkel. Ott járkálnak az utcán és szórólapokat osztogatnak, mint észrevettem, az értelmes, jó eszű fiatalokra vadásznak. Szeretnék minden kedves szülőt és diákot figyelmeztetni, óvakodjanak ettől a dologtól, hiszen az elején szó sem esik a szcientológiáról, és sajnos elég kevesen tudják, hogy a dianetika csak a beetetést szolgálja, hamis, áltudományos információtömeggel próbálja "agymosni" a hiszékeny embereket.
    Ennyit szerettem volna elmondani.

system g-easy logója
    Hely
    Londoni Olimpia 2012
    Hozzászólás
    1.097

Alapbeállítás re: A diákokra csapnak le!

Én is szoktam látni emberkéket Szegeden a Kárász utcában.. és bár a 1500 forintért (beteg gyerekeknek) áldumával képeslapot áruló csalóktól valamivel igényesebbnek mutatkozó egyének, valahogy mégis ezekkel azonosítom őket, bármit is akarnak. Így csak egy "kösz nem"-el tovább haladok, ha bepróbálkozik. Ezt ajánlanám másnak is, ha az utcán állítják meg.

Tagocska LindAnon logója
    Hozzászólás
    2

Ezek az emberkék azért nem veszélyesek. Vagy adsz nekik arra, amire kéregetnek, vagy nem. Viszont amióta elkezdtem kutakodni ebben a szcientológia témában (az egyik diákomat beszervezték, de sikerült kilépnie) rájöttem, hogy ez egy nagyon veszélyes szekta és már lassan mindenütt ott vannak a fedőszerveikkel. Pl. Drogmentes maraton, Narconon, Állampolgári Bizottság az Emberi Jogokért, Magyarországi Föld Egyesület, stb. Ezek mind nagyon nemes célú szervezeteknek látszanak, de valójában csak az feladatuk, hogy L.Ron Hubbard (skizofrén sci-fi író, az egyház alapítója) tanait terjesszék, ami leginkább az agymosásról szól. Családokat szakítanak szét, öngyilkosságba hajtanak embereket, vagy maguk nyírják ki, ha éppen kétségei támadnak és ki szeretne lépni. Fair Game- nek nevezett doktrínájuk szerint a dianetika/szcientológia ellenzőit bármely módon megkárosíthatják, megsemmisíthetik. Ha családtag ellenezné, hogy a tag a hívükké vált (tanfolyamok, előadások, könyvek, teljes világszemléletváltozás) akkor az egyház a kapcsolatmegszakítást javasolja a tagnak, mert az ellenző családtag csak hátráltatja a megvilágosodásban. Sajnos Magyarországon is sok furcsa haláleset/öngyilkosság köthető a nevükhöz: w w w .nol . hu/archivum/archiv-374504

Say Hello To My Little Friend netsound logója
    Hely
    Ha bármiben is tehetséges vagy, itt az ideje, hogy ezt mindenkinek megmutasd!
    Hozzászólás
    35

Szerintem -köszönjük az infót. Erről a dologról ilyen agresszív megnyilvánulásként még nem is hallotttam . . . Azt, hogy terjeszkedik ez az egyház is nyilvánvaló . . de az eszközök valóban felháborítóak . . .

Tagocska Mesi logója
    Hely
    Somogysárd
    Hozzászólás
    5

Nos én Pécsre járok egyetemre, ilyet nem vettem észre bár általában csak arra figyelek , hogy merre menjek, hogy tudjam, nem tévedtem el, mert sietek, vagy már holt kómás vagyok a 32 kreditnyi órámtól, vagy csak későn kerültem ágyba előtte este. Mindenesetre köszi az infót

Tagocska Xefande logója
    Hozzászólás
    14

Jön a térítős csávó:
    - Szia, lehet egy kérdésem ?
    Válasz:
    - Igen, meg is volt, viszlát !

Jön a térítős csávó:
    - Szia, hiszel a világ végében ?
    Válasz:
    - Persze, 3 évig ott éltem, viszlát !

szcientológusok próbálják behálózni az ingyenes dianetika előadásokkal, ingyenes személyiség tesztekkel.
    egy ide illő videó:
    http://www.indavideo.hu/video/South_..._zart_kozosseg

Tag Zeszter logója
    Hozzászólás
    48

hihetetlenül utálom az összes szcientológust..

Tag Babszem Jankó logója
    Hozzászólás
    108

A szcientológusokban azt gyűlölöm,hogy iszonyat magasabb szintre emelik magukat és a társadalmukat. Úgy gondolják,hogy ők az új messiások és aki nem követi őket annak az esze még egy tyúknál is kevesebb. Egyik ismerősöm csak azért ment el egy ilyen előadásra mert a barátnőjét befűzték de ő is csak illedelmességből fogadta el a meghívást mert egy ismerőse hívta meg. Nos ők elmentek és alig várták,hogy vége legyen. Az egész előadót lezárták és nem lehetett se ki se be menni...volt 1-2 beépített ember aki feltűnően dicsérte az elhangzottakat. Miután meghallgatták azt a borzadályt utána odamentek mindenkihez az egyház tagjai és fűzték az embereket. Ismerősömék pedig diplomatikus ellenállást tanúsítottak amire ők úgy reagáltak,hogy cinikusan és már-már megalázóan beszéltek velük.
    szcientológus:
    -És mi a terved az életeddel a közeli/távoli jövőben?
    ismerősöm:
    -Hát még nem tudom előbb elvégzem az egyetemet és meglátom.
    szcientológus:
    -Akkor csak úgy sodródsz,mint egy száraz falevél a patakban! (ezt cinikus és lenéző hangnemben)

Bolond ember az aki egy új keletű egyházban hinni tud aminek nincs múltja csak kitalálták. Csak gondolkodjunk el azon,hogy az egyház megalapítója egy scifi regény író.....ennyi

Tagocska Eclair logója
    Hozzászólás
    11

Idézet LindAnon eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Sziasztok!
    Most regisztráltam ezen az oldalon. Azért tettem, mert mélységesen felháborított az a dolog, hogy egyetemünk diákjait a vizsgák stresszes időszaka alatt szcientológusok próbálják behálózni az ingyenes dianetika előadásokkal, ingyenes személyiség tesztekkel. Ott járkálnak az utcán és szórólapokat osztogatnak, mint észrevettem, az értelmes, jó eszű fiatalokra vadásznak. Szeretnék minden kedves szülőt és diákot figyelmeztetni, óvakodjanak ettől a dologtól, hiszen az elején szó sem esik a szcientológiáról, és sajnos elég kevesen tudják, hogy a dianetika csak a beetetést szolgálja, hamis, áltudományos információtömeggel próbálja "agymosni" a hiszékeny embereket.
    Ennyit szerettem volna elmondani.
    Nem szép dolog amit a mai egyetemistákkal tesznek. És ez az "agymosás" meg egyszerűen felháborító.

Aktív tag Bazooka logója
    Hozzászólás
    185

hát az, bár ilyenekkel én sem szoktam foglalkozni... sőt ilyennel még nem is találkoztam, csak pénzgyűjtögetőkkel

Oldal: 1 / 3 123 UtolsóUtolsó

A téma címkéi: