Oldal: 1 / 5 12345 UtolsóUtolsó
Eredmény: 1 - 10 (48) összesen

Téma: Pizza rendelés

system g-easy logója
    Hely
    Londoni Olimpia 2012
    Hozzászólás
    1.096

Alapbeállítás Pizza rendelés

Csúcs, hogy milyen kellemeset csalódtam a Don Pepében.

Azt tudom, hogy milyenek a pizzáik, azzal nincs is gond.. de hogy a rendelést követően 15 perc múlva csönget a futár, és átvehetem a forró, frissen sült pizzámat.. na az csúcs.. köszi Pepe, finom volt..

Aktív tag speci logója
    Hely
    MATRIX
    Hozzászólás
    151

Alapbeállítás re: Pizza rendelés

van egy jó cimbim és ő a következőt megcsinélta:
    pizzéria telefonszáma 555-879, az övé 555-978. folyton összekeverték a telefonszámokat, és nála akartak rendelni pizzát. az egyik alaklommal már nagyon ideg volt, mikor is jött a telefon ilyen meg olyan pizzát kérek...mire ő, rendben 30 percen belül ott lesz. azóta már megváltozott a teló száma.

system g-easy logója
    Hely
    Londoni Olimpia 2012
    Hozzászólás
    1.096

Alapbeállítás I LOVE DON PEPE - Szeged!

Már majdnem szidtam őket.. hogy, hát máskor 20 perc és itt a pizza, most meg már vagy 50-60 perce rendeltem.. mire megjött..
    DE A CSÚSZÁSÉRT kaptam egy liter kólát is ajándékba.. a számítógépes rendszer adta meg magát..

no, így lehet csúszni kéremszépen.. egy pillanat alatt megfordította a rövid időre felmerült rossz véleményem.. nem a kóla miatt.. nem is nagyon szoktam ilyet inni.. hanem a hozzáállás miatt..

továbbra is Don Pepe

Telefonszámuk szegeden: 06-62-541-010 vagy 06-30-341-16-36

Tag Agaras logója
    Hely
    Budapest
    Hozzászólás
    70

Alapbeállítás re: I LOVE DON PEPE - Szeged!

ez ügyes, mindjárt nem a rossz hírüket kelti az ember, hanem még örül is, hogy késtek
    és ez biztosan többet ér, mint amennyibe nekik a kóla került.
    remélem, egyszer a hazai cégek 99%a eljut arra a szintre, h. felismeri ezt.

Diana
    Vendég Diana logója

Nem ismerem a Don Pepét.
    Nálunk a pizzarendelés folyamata ilyen volt:
    -Anya, hétvégén sütsz......pizzát?
    -Igen.
    És íme hétvégén pontban ebédre kész volt a friss .....pizza

aka H i t & R u n * GyugYo bömbi logója
    Hely
    Szeged Kiskunhalas
    Hozzászólás
    80

don pepenél nem a késés miatt kaptad a kólát hanem vannak olyan napok meg pizzák hogy alapból jár hozzá. Egyébként tényleg korrekt mert finom pizzájuk van és nem is drága.

pizzafutár.co.hu (majd leveszed gábor ha spam) náluk online rendelsz igazából te mondod meg hogy milyet kérsz mert van egy alap és arra pakolod a feltétet ilyen kis pipálgatós rendszerben. Nekem bejött 40 perc alatt kiért a pizza ami még nem vészes és nagyon sok feltét volt rajta pepénél olcsóbb volt de kisebb is volt a pizza :P

azért még mindig don pepe a best

system g-easy logója
    Hely
    Londoni Olimpia 2012
    Hozzászólás
    1.096

De azért kaptam.. külön jelezték, hogy "meghót a rencer, kő kóla?" mármint hozta a futár és mondták, hogy ezzel kérnek elnézést..

Sok helyről lehet online rendelni, a don pepéből is.. csak dög vagyok regisztrálni..

Say Hello To My Little Friend dragahan1024 logója
    Hozzászólás
    6

Én is csak csupa jót tudok mondani róluk. Időben meghozzák a finom, meleg pizzát. :-)

Tagocska amud logója
    Hozzászólás
    19

Idézet g-easy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Csúcs, hogy milyen kellemeset csalódtam a Don Pepében.

Azt tudom, hogy milyenek a pizzáik, azzal nincs is gond.. de hogy a rendelést követően 15 perc múlva csönget a futár, és átvehetem a forró, frissen sült pizzámat.. na az csúcs.. köszi Pepe, finom volt..

Szerintem csak azért kaphattad meg olyan gyorsan mert a pizzákat egymás után csinálják ha nagy a hajtás és így már akkor kész lehetett a pizzád mikor felhívtad őket így a futár rögtön vihette is neked és nem kellett várni rá.
    Na meg az se mindegy,hogy merre kell még pizzát szállítani.Lehet,hogy hozzád vitték elsőnek mert az útvonal ésszerűsége úgy követelte meg.
    Azért ilyen nem sűrűn van

Tagocska menetel logója
    Hozzászólás
    18

Imádok pizzát rendelni (L)

Oldal: 1 / 5 12345 UtolsóUtolsó

A téma címkéi: