Oldal: 5 / 5 ElsőElső 12345
Eredmény: 41 - 49 (49) összesen

Téma: Pizza rendelés

Pörölykezű sibidubiwápápábubáp logója
    Hozzászólás
    224

Alapbeállítás re: Pizza rendelés

Idézet virsli eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    innen már mi is rendeltünk, a pizzák nevei se rosszak De ezt a bkv jegyes dologról még nem hallottam
    wow mennyibe kerülhet ha 300Ft kedvezményt adnak egy pizzára :O?
    Én a Sun Beach pizzériára szoktam át, igazából kb 2-300 ft-tal olcsóbb mint a többi és ugyanolyan jó minőségű, hanem jobb is! Arról nem is beszélve hogy ha azt hiszem 2 ezer felett rendelek akkor egy kis almalé ha 3 ezer felett meg egy egy literes sió lé a bónusz, meg gyűjthető blokkok azt hiszem 5. után a 6.at ingyen kapod! Tehát totál korrektek!

Tagocska almyka logója
    Hozzászólás
    18

Sziasztok!

Pizzaboy forever.

4 éve onnan rendelek (természetesen kipróbáltam minden mást is), de az a legjobb. Van bőven feltét, vastag tésztás (persze ez igénytől függ), és mindig időben kihozták.

És ahhoz képest, hogy nem nagy pizzéria, elég nagy területen rendelhető.

Tag Litmanen logója
    Hozzászólás
    65

Én a legjobban a Pizzaboyt szeretem, ott a pizzának jó vastag tésztája van, és nem sajnálják róla a feltétet sem, na meg eddig fél órán belül mindig meg is hozták a pizzát, bezzeg amikor a pizzakingtől rendeltem más fél óra volt és ugyan olyan messze van mint a pizzaboy. Legjobban azt szeretem, mikor én választom meg, hogy mi legyen rajta, sok hús, sok sajt...
    Arra lennék kíváncsi mi van a pizzaszószban, mert szerintem az is a legjobb a Boy-nál van. Don pepe szerintem drága, meg a pizzaforte is...

Pörölykezű sibidubiwápápábubáp logója
    Hozzászólás
    224

Most alakult egy új Americana Grill bár és Pizzéria elég sok kerületben elérhető és igazán olcsó és finom pizzájuk van!
    Mondjuk eddig kb 3* rendeltem tőlük mind nagyon finom volt de legutoljára egy 50 centiset nem tudom már pontosan milyet de nem kommerszet 2 ezer Ft volt és szanaszét volt égve a széle a legfinomabb széle.... No ment is az értékelés....
    Ezután direkt dacból a pizza Kingből rendeltem és az meg uhhhh pont olyan volt a széle hogy vastag és meleg a felszíne roppanós belül meg puha egyszerűen mennyei volt!!!!

Aktív tag Expekt logója
    Hozzászólás
    124

Pizzaboy, egyértelmű

lassan 2 éve, hogy tesóm elvitt a budafoki úton lévő pizzaboyba. kicsi, szolid, visszafogott. Kikértünk egy 36 centis pizzát, ketten jól laktunk vele Kértünk még 1-1 sört, hogy minden rendben legyen

Azóta tőlük rendelek, nekem az ősfavorit a csípős

Tagocska Crouch logója
    Hely
    Kolozsvar
    Hozzászólás
    28

Romaniaban normalis dolog a 40-50es perces kihozasi ido :P Es nem kapsz semmi karpotlas, meg a borravalot is elvarjak.

Tagocska szizsulány logója
    Hozzászólás
    15

Don Pepe jól főz. Legalábbis a szakácsoknak nem esik nehezére hűek maradni a sok országban sok év alatt bevállt receptekhez. De az én kis magyar szívem azért megdobban, amikor látom, hogy a kerületben mennyi magyar kisvállalkozó szállít házhoz pizzát, hát nem fogom a külföldi Don Pepét támogatni. Inkább legyen a pizza egy szinttel "amatőrebb". Ráadásul a Don Pepe sztem kifejezetten drága. Sokkal olcsóbban lehet ár/érték arányosan pizzát találni. Amit viszont minden közép-pestinek ajánlok:

NEW YORK PIZZA!!!

Q jó pizza, normális ár, gyors és barátságos futárok. Nekem mindig bejön.

Tagocska anomalia01 logója
    Hely
    Budapest, Komárom
    Hozzászólás
    16

Nem tudjátok, hogy a 16.kerületbe honnan lehet jó pizzát rendelni, mert sokan oda nem szállítank, illetve, ami jó volt és szállított bezárt.

Tagocska Bubó logója
    Hozzászólás
    1

Akkor neked ritka nagy mázlid volt!

Én most rendeltem tőlük, és elhatároztam, hogy ez a 3 alkalom volt egyszerre: Először - utoljára - és soha többé.Ezek után messziről kerülni fogom a Don Pepe-t!
    A megrendelt leveseket és pizzákat 40-50 percre vállalták. Majd ca. 70 percre elteltével felhívtam őket, hogy hol tartanak, tájékoztattak, hogy a futár időben elment 2 címmel (az egyik a mienk), és kb. 5 perc műlva megkapjuk a rendelést. Ezek után a rendelés leadáshoz képest kb. 85 percre jött meg a futár az enyhén langyi étellel. Azt mondta, hogy sietett és ca. 20 perc alatt itt volt. (Ehhez képest hűlt ki minden!) A dolgot színezi, hogy a telefonos rendelésben rábeszéltek az "extra sajtra" (természetesen felárét), ami annyira volt extra, hogy alatta a húsdarabkák (apró rostok) kilátszottak és teljesen fedés nélkül voltak. (Máshol a szimpla pizzán több a sajt!) egyébként a hideg pizzával választhattunk, vagy esszük hidegen, vagy megmeelgítettük, ami mégjobban kiszárította....
    Szóval ezt helyben fogyasztva nem mernék megtenni. Szóval aki nem a Don Pepe gyalog 5 perces szomszédságában lakik, javaslom legyen óvatos vele, mert nekem nagyon sikerült ráfáznom!
    Persze kárpótlás nincs, örüljek hogy kihozták.
    Bocs, az igazsághoz tartozik: lehetett volna. Miután telefonon utána felhívtam őket, akkor megmondták hogy nagyon sajnálják, és ha még rendelek tőlük, akkor 1 db ajándék kis desszertet adnak. De így most nem tudnak mit tenni. Szóval ha ezek után rendelek tőlük újabb boszankodásért és sok pénzért újabb ...-t, akkor lesz egy jaándék deszert is. Jópofa, nem?

Oldal: 5 / 5 ElsőElső 12345

A téma címkéi:

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104