- Erste bank infó
-
g-easy
Vendég
Erste bank infó
-
Say Hello To My Little Friend
re: Erste bank infó
nekem naluk van szamlam, szerintem teljesen korretk bank.
-
Tagocska
Az erste pl azért jó, mert a suli neptun számlája is az, és így nem kell napokat várni arra, hogy megjöjjön az ösztöndíj, vagy az én utalásom (uv stb...) késsen el.
Bár most le akarják szűkíteni a várakozási időt 1 napra bankok között. Ti tudtok erről valamit?
-
Tagocska
Az tényleg nem lenne rossz ha le tudnák csökkenteni ezt az idő intervallumot. Engem nagyon zavar ha várni kell 2-3 napot azért hogy ha elküldök valamit vagy hogy megkapjam.
Nem nagyon vágod hogy hogy lesz ez az idő lerövidítés? Na meg hogy mikor?
-
Tagocska
Basszus az dejó lenne, végre nem kéne 3-5napot várnom (hétvégétől függően) a fizetésemre:P
-
Tagocska
Sziasztok!
Egy jó tanács, hogy ha, valamilyen számlára akartok utalni pénzt, és nagyon gyorsan kell, akkor ne utaljatok, hanem vegyétek ki a bankból a pénzt, sétáljatok egy olyan bankba, ahova menne az utalás, vagy ha ugyanabba a bankba menne, akkor maradhattok ahol vagytok...És fizessétek be a pénzt az illető bankszámlájára, így egyszerre megjelenik rajta a pénz!!
pl: erstés vagy és otp-be kéne utalni...ugye ez 2-3nap, de ha kiveszed a pénzt az erste fiókodból, besétálsz egy otpbe az illető nevével, bankszámlaszámával egy otp-be, és megmondod, hogy be akarsz fizetni x összeget erre a bankszámlára, akkor azonnal megkapja az pénzt...
Hogy mibe fektesd a pénzed? Az jó kérdés, valószínűsítem, hogy annyi azért nincs, hogy ingatlanba fektesd
úgyhogy tényleg, maradnak a bankok, ami azért nagy valószínűséggel biztos hozamot hoz, még ha nem is annyit, mintha tőzsdén forgatnád meg...figyelni kell nagyon az akciókat, mert mostanában minden bank akciózik, nyilván a "válság" miatt magukhoz akarják csábítani az ügyfeleket (de hát ez jól van így, legalább lesz egy kis verseny a piacon)...
Szóval én is a bankot ajánlom! 
-
Tagocska
Azért a főnökömnek mégse mondhatom, hogy kápéban fizessé tessa
Amúgy szerintem is a Bank a legbiztonságsabb megoldás. Legkisebb hozam, de legkisebb kockázat:P Akinek mondjuk van felesleges pénze, vagy kötélből vannak az idegei, az mehet tőzsdézni, vagy ha nagyon hosszú távra akarja befektetni a pénzt, akkor lehet érdemesebb ingatlant vagy hasonlót vásárolni.
-
Tagocska
Ingatlan mindenképp. És másodsorban bank. Az ingatlanok ára csak emelkedni fog. Ha bankot választ valaki, akkor küldök összehasonlítást, az indexen pár hete lehoztak egy nagyon jót.
-
Tagocska
Egyébként ha kiveszem az egyik bankból a pénzt és befizetem a másikba módszer lehet, hogy gyorsabb, de ha jól emlékszem sokkal drágább, mintha mondjuk neten átutalnád.
A tőzsdéről annyit, hogy tavaly vettünk egy csomó részvényt, amit javasoltak, és azóta is csak lefele megy, nem is tudom, hogy kivegyem e, nem lehet tudni, hogy felfog e még menni, de így nagyon sokat buknék rajta, szóval akkor inkább raktam volna bankba azt a sok pénzt és sokkal jobban jártam volna.
-
Tagocska
A Bankból kivétel lehet, h pénzbe fog kerülni, de a befizetés pl az otp-nél, ha az ő számlájukra fizetsz, ingyenes. Összességében biztos olcsóbb. A netest nem tudom, de sztem ott is ugyanúgy levonnak.