- Erste lakáshitelek
-
Tag
Erste lakáshitelek
A bank ahol a válság ellenére is elérhető a magas finanszírozású lakás- és szabad felhasználású hitel. A felvehető hitel összege elérheti a megvásárolni kívánt vagy a fedezetül felajánlott ingatlanok HB értékének 100%-át is. (Forgalmi értéké 80-95%)
Feltételek:
Rendelkezni kell a bank által elvárt jövedelmekkel
Szabad felhasználású jelzáloghitel esetén minimum 1.500 fő fölötti településeken "A" kategóriás, forgalom képes ingatlanoknál
A lakáscélú állami támogatások felfüggesztésével a lakáshitelek esetén az egyetlen alternatíva az Euró alapú lakáshitel maradt, ami az Erste Banknál is kedvező kamatszinten érhető el.
-
Tagocska
re: Erste lakáshitelek
Csökkentette forint alapú jelzáloghitel kamatát az Erste Bank január 11-től. A lakáshitelt az első hat hónapos kamatperiódusban kedvezményes 8,79 % kamattal kínálja a bank.
-
Tagocska
Igen én is érzem...
Már 91e a törlesztő és csak nő...
10 Mft-t vettem fel és 2 év alatt 1,8 Mft-t fizettem vissza már "csak" 33 év van hátra.
Csak gratulálni tudok annak aki idejön. Törvényes uzsorások. Bevezetném, hogy a felvett összeg 3-szorosánál többet nem kérhetnek vissza, megnézném, hogy alakítgatják az árfolyamokat és miért több MNB-nél.
-
Tagocska
Én 7M-et vettem fel 1,5 éve és 7,5M-val tartozom jelenleg az eu árfolyam jóvoltából. Viszont jó hír tegnap kaptam a banktól, hogy változik a kamat. Azt elfelejtették beleírni ?% lett, de 220 eur/hó helyett 216 eur/hó kell fizetnem,tehát valószinüleg csökkent.