Oldal: 1 / 2 12 UtolsóUtolsó
Eredmény: 1 - 10 (18) összesen

Téma: miért ilyen, ha jön a Karácsony?

Tag trafini logója
    Hozzászólás
    99

Alapbeállítás miért ilyen, ha jön a Karácsony?

sziasztok,
    harmóniában élek e párommal, és igazán nincs okom panaszra, de tavaly Karácsonykor kishíján szakítottunk. azt mondta, túlpörögtem, én meg úgy éreztem, ő túl érzéketlen... most, hogy 3 hét van hátra Karácsonyig, újra érlelődnek ezek a robbanások. mit lehet ezzel kezdeni? van valami tippetek?

Tag piciruci logója
    Hozzászólás
    118

Alapbeállítás re: miért ilyen, ha jön a Karácsony?

húha, sajnálom h pont Karácsonykor jön ez elő nálatok. de valahol azt hiszem érthető is. a sűrű, monoton hétköznapok fáradalmait akkor piheni ki az ember. és hiába próbál néha relaxálni ha a felgyülemlett probléma, meg feszültség ott van benne. a munkahelyi, megélhetési problémák továbbra is nyomasztják az ember, hiába van Karácsony.
    tanács: hm... minnél többet beszéljetek és csináljatok sok sok spontán programot.. ha lesz idén hó: irány hógolyózni!!!

Tagocska Nadi84 logója
    Hozzászólás
    8

Kérdés re: miért ilyen, ha jön a Karácsony?

Hogy érted azt hogy túpörögtél? Mit csináltál? Nem értem.

Tag trafini logója
    Hozzászólás
    99

ezt a párom mondta rólam. egyszerűen kicsit karácsonyibb hangulatot teremtettem a lakásban, kérdeztem őt, hogy milyen színekből álljon a karácsonyfánk, meg hogy tetszik-e neki a sima fehért pont-égősor... erre meg elkezdte, hogy nem érti, mire ez a nagy felhajtás, úgy utálja a Karácsonyt, legszivesebben meg se tartaná... nem volt jó! persze, nem voltunk eleresztve, de azért valami apróságra futotta! nem volt a legjobb élményünk, az biztos.

Tag piciruci logója
    Hozzászólás
    118

sztem a Karácsony a legszebb ünnep.. szomorú h vannak akik nem szeretik. talán vmi gyermekkori emlék lehet emögött? sztem derítsd ki és bármi is az, próbálja elfelejteni, hisz ott vagy neki Te! a szürke hétköznapokból kilépve, sztem ez a leggyönyörűbb ünnep ami valaha létezett!!!

Tagocska Nadi84 logója
    Hozzászólás
    8

Furcsa hogy így reagált erre a barátod! Más problémátok nincs, csak a karácsony? Szerintem is valamo rossz élménye kapcsolódik az ünnepekhez! Az én barátomnak pont hogy ez a kedvence, mert annyit ehet amennyit csak akar, és ilyenkor különösen finom kaják és deswszertek vannak. Ha rajta múlna egész éveben karácsony lenne, mert persze ajándékot kapni is imád.
    Sajnálom hogy ilyen a barátod. Próbáld meg kideríteni az okát amiért ilyen, aztán kössetek valahogy kompromisszumot.

Tag trafini logója
    Hozzászólás
    99

jajj, tudom, hogy mi a helyzet... ilyen rátelepedős anyukája van. csak azt az eszközt nem találtam meg eddig, amivel meg tudom neki mutatni, milyen jó dolog is lehet ez, és hogy ne az jusson eszében szegénykémnek egy karácsonyfa díszről, hogy most kötelező szép ruhában lenni, és megenni mindent, amit anya főzött...

Tag piciruci logója
    Hozzászólás
    118

Zavarban re: miért ilyen, ha jön a Karácsony?

találtam neked egy cikket, ami pont ezzel foglalkozik, h karácsonykor sok pár szakít, veszekszik. az okokat boncolgatja.
    a link hozzá: http://www.novagyok.hu/magazin/szere...k_karacsonykor

Remélem vmennyit segít..

Tag trafini logója
    Hozzászólás
    99

tyűha, mi az hogy? segít, hát! arra gondoltam első körben, hogy szépen lassan, lépésről lépésre. hátha csak el tudunk játszani az Adventtel! mintha csak egy kaland lenne, ahogyan bevásárolunk, vagy felaggatunk pár díszt! lehetnénk közben például meztelenek

Tag piciruci logója
    Hozzászólás
    118

végülis, az a lényeg, h közös élmények legyenek és a régi rosszakat, ha esetleg vannak, háttérba szorítsátok!!!!

süssetek közösen sütit. tudod, vannak ilyen sablonok, amivel a tésztából ki kell vágni a formát.. te gyúrd meg, ő vágja ki, aztán közösen rakjátok tepsibe, igyatok forralt bort míg kisül.. ennyi..

Oldal: 1 / 2 12 UtolsóUtolsó

A téma címkéi: